Mit tegyek, én ezt nem bírom tovább?!
Nagyon komplikált a sztori, inkább nem részletezem. A lényeg az, hogy a szüleim nem hajlandóak a kompromisszumkötésre, ha az, amit én szeretnék egy kicsit is szembemegy az ő értékrendjükkel. De engem folyamatosan emlékeztetnek rá, hogy az én értékrendem már rossz, hogy valahol nagyon eltértem a nevelésemtől. Ami az értékrendemet illeti, egyáltalán nem könnyű nekem, a saját lelkiismeretemmel vívódok. És igazából a szüleim már nem is ismernek. Nagyon szeretnék elköltözni itthonról, de sajnos pénzügyileg teljesen tőlük függök. Igen, tudom, menjek dolgozni. De az tanulás mellett nem egyszerű, ha nem akarom, hogy a jegyeim lássák a kárát. Az igazság az, hogy teljesen kétségbe vagyok esve, és nem tudom, hogy mit csináljak. Ha a pénz nem lenne probléma, akár holnap elköltöznék.
20/L
(Nem mondtam, hogy nem akarnék lefeküdni vele, csak nem szabadna.)
Azért szeretnék én is ott aludni, mert szeretem, amikor együtt alszunk. Ténylegesen csak alszunk, de legalább együtt.
Ne törődj vele
egyszerüen oda mész este és nem mész haza
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!