Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek, én ezt nem bírom...

Mit tegyek, én ezt nem bírom tovább?!

Figyelt kérdés

Nagyon komplikált a sztori, inkább nem részletezem. A lényeg az, hogy a szüleim nem hajlandóak a kompromisszumkötésre, ha az, amit én szeretnék egy kicsit is szembemegy az ő értékrendjükkel. De engem folyamatosan emlékeztetnek rá, hogy az én értékrendem már rossz, hogy valahol nagyon eltértem a nevelésemtől. Ami az értékrendemet illeti, egyáltalán nem könnyű nekem, a saját lelkiismeretemmel vívódok. És igazából a szüleim már nem is ismernek. Nagyon szeretnék elköltözni itthonról, de sajnos pénzügyileg teljesen tőlük függök. Igen, tudom, menjek dolgozni. De az tanulás mellett nem egyszerű, ha nem akarom, hogy a jegyeim lássák a kárát. Az igazság az, hogy teljesen kétségbe vagyok esve, és nem tudom, hogy mit csináljak. Ha a pénz nem lenne probléma, akár holnap elköltöznék.

20/L

2017. aug. 10. 18:28
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Miért olyan fontos neked, hogy te is ott aludj? Nem igazán értelek. Ha lefeküdni nem akarsz vele, akkor miért ragaszkodsz hozzá, hogy ott aludj?
2017. aug. 12. 17:25
 12/16 A kérdező kommentje:

(Nem mondtam, hogy nem akarnék lefeküdni vele, csak nem szabadna.)

Azért szeretnék én is ott aludni, mert szeretem, amikor együtt alszunk. Ténylegesen csak alszunk, de legalább együtt.

2017. aug. 12. 22:59
 13/16 anonim ***** válasza:
Ha tudod, hogy nem szabadna, meg szereted is a vallásodat, akkor miért kísértenéd magad feleslegesen?
2017. aug. 14. 11:31
 14/16 A kérdező kommentje:
Nem tudom. :((
2017. aug. 14. 12:49
 15/16 anonim ***** válasza:

Ne törődj vele

egyszerüen oda mész este és nem mész haza

2017. aug. 22. 15:19
 16/16 A kérdező kommentje:
HA ezt csináltam volna, akkor a szüleim másnap nem engedtek volna be az ajtón..:/
2017. aug. 22. 23:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!