Mit tegyek, én ezt nem bírom tovább?!
Nagyon komplikált a sztori, inkább nem részletezem. A lényeg az, hogy a szüleim nem hajlandóak a kompromisszumkötésre, ha az, amit én szeretnék egy kicsit is szembemegy az ő értékrendjükkel. De engem folyamatosan emlékeztetnek rá, hogy az én értékrendem már rossz, hogy valahol nagyon eltértem a nevelésemtől. Ami az értékrendemet illeti, egyáltalán nem könnyű nekem, a saját lelkiismeretemmel vívódok. És igazából a szüleim már nem is ismernek. Nagyon szeretnék elköltözni itthonról, de sajnos pénzügyileg teljesen tőlük függök. Igen, tudom, menjek dolgozni. De az tanulás mellett nem egyszerű, ha nem akarom, hogy a jegyeim lássák a kárát. Az igazság az, hogy teljesen kétségbe vagyok esve, és nem tudom, hogy mit csináljak. Ha a pénz nem lenne probléma, akár holnap elköltöznék.
20/L
Kollégista vagyok. De nyáron sajnos nem maradhatok ott, mert panzióként üzemel a kollégium.
Azért nem akartam sok konkrétumot mondani, mert vallási/hitbeli ellentétekről van szó, és ezek a témák eléggé ellentmondásos reakciókhoz vezetnek itt a gyakori kérdéseken.
Ők mélyen vallásosak, te meg nem osztod a nézeteiket? Általában erről van szó...
Írd le nyugodtan, maximum néhányan idetrollkodnak valamit, de legalább haszno válaszokat is kapsz. :)
Pont ezért nem akartam kifejteni a problémát, mert tudtam, hogy ilyen reakciók lesznek és nem akartam vallási vitába keveredni.
Igen, tűrök, de már nem bírom sokáig. És az a legnagyobb probléma, hogy nem a vallással van a baj, hanem a szüleimmel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!