Nem bírom elviselni ezt tovább, mit kéne tennem?
Figyelt kérdés
20/L vagyok, a nagyszüleimnel élek sajnos mert az anyukám 2 éve meghalt. Ők nem a kedves aranyos, optimista öregek csoportjába tartoznak, hanem az örökké panaszkodó, szitkozódó öregek közé. Tehát akik elől egyébként menekül az ember. Sajnos mivel én továbbtanulásra adtam a fejemet így itthon élek még és nincs önálló nagyobb keresetem. A történet annyi, hogy 3 éve van egy nagyon aranyos, megbízható barátom aki az egyetlen támaszom volt az elmúlt évek alatt, nélküle nem tudom mi lett volna velem.. Mivel olyan nagyszülőkkel élek akiken azt érzem hogy akkor jobb nekik ha nekem is rossz, ezért hát nyilván megtiltották azt is hogy együtt aludjunk ennyi idősen 3 év után.. Már nem bírtuk elviselni ezt és barátom eljött, hogy beszéljen velük, végül semmire nem jutottunk mert ő csak a maga igazát hajtogatta, hogy az ő idejében ez milyen dolog volt.. A lényeg hogy én mégis ottaludtam, elegem lett.. Viszont folyamatosan undorító dolgokat beszél rólam, szerintem még másoknak is, meg hogy egy útszéli vagyok és hogy nekem csak az kell hogy megdugjanak. Remélem valaki azért megérti a helyzetet és nem csak a hülyeségeket fogom kapni itt. Szerintem látszik hogy milyen siralmas az életem, legszívesebben minden időmet a barátommal tölteném, egyedül akkor érzem hogy nem vagyok teljesen magam alatt. Mit kéne tennem? Összeköltözni még nem tudunk mert mind a ketten továbbtanultunk.2017. júl. 10. 06:09
1/6 A kérdező kommentje:
A nagymamám ilyen inkább. A nagyapám elég csendes, visszahúzódó ember.
2017. júl. 10. 06:13
2/6 anonim válasza:
Ki fizeti a tanulmányaidat? Ki etet, itat, mos rád? Ki ad fedelet a fejed fölé? Ki aggódik a jövődért?
Ha a barátod annyira szeret, miért nem vesz feleségül? A korotok már megvan hozzá. Nem kötelező eltartatni magatokat idős emberekkel.
3/6 anonim válasza:
Csak azért mert velük él attól még lehet élni hagyni egy 20 évest... Itt nem arról van szó h a kérdező vmi megátalkodott lusta mamahoteles, hanem a nagymama egyszerűen más korban nőtt fel és nem tud váltani. Sztem cuccoljatok össze albiba ha mindketten diákmunkáztok a pároddal, ezt meg lehet oldani. Vagy a lakásba amibe anyuddal laktatok anno?
4/6 anonim válasza:
Van amelyik idős ember tud haladni a korral, van aki nem.
Ők nem és ezt el kell fogadni, mert megváltoztatni úgy sem lehet őket.
A másik megoldás, hogy elmész!
Ez kicsit macerásabb mint otthon a kényelemben élni, de ha nem tudod őket elviselni, nincs más megoldás.
Tanulni -végső esetben- munka mellett is lehet, csak ez nem annyira kényelmes.
Választanod kell, vagy a otthoni kényelem és a maradi nagyszülők, vagy lépni és küzdeni!
5/6 anonim válasza:
Nem egyszerű. Ha más megoldás nincs akkor csináld a dolgokat titokban. Egy idős ember nem hiszem, hogy a nyakadon ül. Aztán amint lesz pénzed menj minnél messzebb.
6/6 anonim válasza:
Sajnalom ami Anyuddal tortent, es azt h emiatt ilyen helyzetbe kerultel. Koltozzetek ossze a paroddal albiba, esetleg a parodekhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!