Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Lassan 18 éves leszek. Mit...

Lassan 18 éves leszek. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Az apám nem tudja kezelni, azt a helyzetet, hogy egyszer én is felnövök. Soha nem engedett el a barátnőimmel moziba, vagy strandra, sőt sehova. Mindig attól félt, hogy fiúval megyek valahová. Pedig nem adtam rá okot, nem buliztam, nem állítottam haza minden héttel mással. Most pedig kérdőre von mindenért, állandóan vitatkozik velem. Nem merek bemutatni neki senkit, sőt nem is ismerkedem, mivel állandóan vita van belőle. Már szinte fojtogat, betegesen félt. Mit tegyek? 18/L
2017. aug. 10. 14:45
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
72%

Családi Titkok

(magyar reality-sor., 90. rész, 2012) Felnőttem, apu!

2017. aug. 10. 15:51
 12/20 anonim ***** válasza:
13%
Apukád ritka egy alpári ember, ha hisz egy olyan műsornak aminek az 1/10 se igaz. Én inkább őt tiltanám el a tv-től ha már nem tudja normálisan használni. A másik meg 18 vagy ha nem tetszik valami menj el. Van rá lehetőséged szabad ember vagy neked senki nem parancsolhat ha meg nem zavar maradj és próbáld meggyőzni 18 évesen , hogy elmehess valahova...
2017. aug. 10. 15:57
 13/20 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat
2017. aug. 10. 16:30
 14/20 anonim ***** válasza:
0%

És hová menne te bölcsek bölcse?

Apukádon nem lehet véltoztatni. Valahol rendben is van, hogy egy ilyen beteg, korcs világban félti a gyermekét.

Mi lenne ha te állnál másképp a dolgokhoz?

És ne követelőzz, azért mert papíron betöltöd a 18-at. Attól még nem leszel felnőtt...de 30 évesen sem. Azzá a felfogás tesz.

Mi lenne ha apránként kérnél. Tudná h kik a barátaid, hova mész, stb...ő is nyugodtabb lenne ha tudná hol vagy.

Semmiből nem maradtál le. Nem ittad magad hányásig egy "baráti" öszejövetelen? Esetleg szintén benyomva nem feküdtél össze valami idegennel? Mint hasonló korú fiatalok tömege?

Ez azért van mert ilyen szigorúan fogott, és tiltott. Egy nap ha elgondolkozol, és mérlegeled, hogy mit is nyertél, hálásabb leszel neki ezért.

2017. aug. 10. 16:33
 15/20 A kérdező kommentje:
Nem követelőztem sosem.. Nem tartom nagyra magam mert 18 éves vagyok. Nagyon sokszor próbáltam vele beszélni, de nem érdekli mit mondok..
2017. aug. 10. 16:47
 16/20 A kérdező kommentje:
Mindig mindent tudott, volt olyan, hogy egy osztálykirándulásra nem mehettem, mert azt hitte átverem..
2017. aug. 10. 16:48
 17/20 A kérdező kommentje:
Nem iszom, nem drogozom, nem cigizem.. Nem miatta, hanem mert felfogtam magamtól, hogy nem kell olyannak lennem mint a velem egykorúakkal.
2017. aug. 10. 16:50
 18/20 anonim ***** válasza:
40%

Próbálj vele beszélni.Mondd meg neki,hogy fiatal vagy,és elköltözöl.Ha visszatart,személyi szabadság korlátozása miatt vádat emelhetsz ellene.

Menj az eygik otthonba,vagy az egyik ismerősödhöz.

2017. aug. 10. 17:32
 19/20 anonim ***** válasza:

Dehogy fogtad fel....paradox amit leírsz és amit gondolsz.

Fuss neki még egyszer.

2017. aug. 10. 23:12
 20/20 A kérdező kommentje:
Sajnos utolsó válaszíró rosszul látod a dolgokat, de hogy is láthatnád jól, ha nem tudod az egész történetet.
2017. aug. 11. 10:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!