Az apám nem tudja kezelni, azt a helyzetet, hogy egyszer én is felnövök. Soha nem engedett el a barátnőimmel moziba, vagy strandra, sőt sehova. Mindig attól félt, hogy fiúval megyek valahová. Pedig nem adtam rá okot, nem buliztam, nem állítottam haza minden héttel mással. Most pedig kérdőre von mindenért, állandóan vitatkozik velem. Nem merek bemutatni neki senkit, sőt nem is ismerkedem, mivel állandóan vita van belőle. Már szinte fojtogat, betegesen félt. Mit tegyek? 18/L
Gondolj bele az ő nézetébe is. Próbáld úgy látni a helyzetet, ahogy ő látja, hiszen félti a lányát, mint minden apa :)
2017. aug. 10. 15:02
2/20 anonim válasza:
Nem kell neki tudnia mindent
Amúgy meg azért csinálj magadnak pár programot, kikapcsoládást ne hagyd hogy elvegye a fiatalkorod, ami az egyik talán legszebb korszakod
2017. aug. 10. 15:04
3/20 anonim válasza:
Első válaszoló, azért mindennek van határa. Ha megbízható a lány, akkor igazán engedhetne egy kicsit, főleg, ha már nagykorú. Minden apának fel kell fogni, hogy a pici lánya egyszer felnő...
Kérdező, te pedig próbálj meg vele higgadtan beszélni, és hátha észheztér. Ha meg nem, akkor így járt. Ne vegye el az életedet. Bulizz, barátkozz, pasizz... Nemsokára nagykorú leszel, nem sok beleszólása lesz.
2017. aug. 10. 15:07
4/20 anonim válasza:
szomorú, mert ez már inkább birtoklásnak tünik, mint aggódásnak. Nem tudom, milyen lehetöségeid vannak, de mondd meg neki, ha így folytatja, el fog veszíteni. Nagykorú vagy és szeretnél kikapcsolódni, szórakozni, fiatalnak lenni.
2017. aug. 10. 15:09
5/20 anonim válasza:
Attól még ismerkedhetsz, h félt, max. nem viszed haza a pasit.
2017. aug. 10. 15:13
6/20 A kérdező kommentje:
Én tudom, hogy félti a lányát. Próbálom megérteni. Csak kiskoromtól fogva, olyan dolgokat csinál.. Egyik pillanatban, azt ordítja mennyire utál, másikban, hogy én miért nem szeretem őt? Furcsa dolgai vannak..
2017. aug. 10. 15:19
7/20 A kérdező kommentje:
Azt mondja, nem érdeklem őt, máskor pedig rágja a körmét ha két perccel később érek haza.
2017. aug. 10. 15:20
8/20 anonim válasza:
Ahogy előttem írták: ez nem szeretet. Csak birtokolni akar.
2017. aug. 10. 15:26
9/20 anonim válasza:
Vágyd neki legjobbat, gyógyulást s éld saját életed.
2017. aug. 10. 15:34
10/20 anonim válasza:
Tegnap volt a családi gyanúk titkának árnyékábannak egy része, ami pont errő a témáról szólt, mutasd meg neki! 😃
Vagyis konkrétan arról, hogy csajszit felvették pesti egyetemre, apuka meg felköltöztette a családot, hogy vigyázhasson egyszem kicsi lányára.
Mondjuk azért szívás a történet, mert összejön egy srácval, aki csak fogadásból jött össze vele, szóval mindkét félnek igazat ad :S
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!