Anya még a suli kezdete előtt megakarja mondani öcsénknek (15/F), hogy nem ő az édesanyja és most kéri a támogatásunkat. Nagy dilemmában vagyunk a testvéreimmel, támogassuk vagy ne támogassuk az ötletét? Ti mit javasoltok?
Figyelt kérdés
Anya ismeri öcsénk édesanyját, azt is tudja hol lakik. A nő elég kétes hírű és féltjük öcsénket, hogy ez nagyon megfogja viselni. Öcsénk tehetséges úszó (versenyszerűen úszik) és talán még a karrierje is kettétörhet, ha anya most szembesíti Őt a tényekkel).2017. aug. 10. 06:15
51/53 anonim válasza:
50Es! Most nem azért hogy vitatkozzak..de a kérdező arra kiváncsi hogy az anyukája ötletét támogássák e..-nem az öccsüket. (őt nyilván támogatják)
53/53 A kérdező kommentje:
Anya elmondta öcsénknek a teljes igazságot...
Öcsénk találkozott a vér szerinti anyjával, még ott a színházban.
Egyszerűbben alakult mint gondoltam...
Azóta is havonta, két havonta találkoznak.
Öcsém egész jól viselte ezt a tortúrát (én biztos összeomlottam volna).
2018. nov. 5. 08:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!