Jogosan gyűlölöm a szüleimet?!
Az eddigi életemet megkeserítették..
Szörnyű a kapcsolatunk..
Anyám folyton apámnak pitizik aki semmibe se veszi,és mindig neki ad igazat!(pl:Reggel siettem a suliba,felöltöztem és utánna indultam volna de még meg kellett fésülködnöm és a hajamat fésültem(előszobában)
erre apám megjelenik és elhordott mindem ócska khurvának,mert nem látta magát a tükörben,(nem vettem észre,ha láttam volna,akkor arrébb mentem volna)én erre kiakadtam és azt mondtam ne merjen így beszélni,és utánna megjelent anyám és azt mondta apának van igaza,és takarodjak suliba...
kítűnő tanuló vagyok,(teszem hozzá,ultoljára 1. osztáylban,az első napokban kaptam segítséget,utánna a többit mind egyedül értem el) és mindig azzal kérkednek hogy mindent miattuk érek el..ezt másoknak is mondják..
Úgy beszélnek velem mint a kutyával,vagy mint egy ribbancal:( már kb 8-9 éves korom óta..melyik apa khurvázza le a 8 éves gyerekét? HÁT PERSZE! csak az enyém..
Már nem birom sokáig a megváltás a 9. lesz mert végre elhúzhatok..
Amit érzek jogos vagy velem van baj?:(
14/l
(a csúnya szavakért bocsesz,és a helyesírások miatt is de így engedte kiírni)
köszönöm a válaszaitokat!
#4 akkor sajnos nem csak az én apám ilyen...
Nálunk ugyanez, csak az én apám bolondnak hív engem és, hogy hova kellene bezáratni... Volt, hogy engem is lerib. ncozott ok nélkül. Legutóbb meg is vert.
Használd ki, hogy messze van a suli és elhúzhatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!