Én vagyok túl érzékeny vagy az apám nem normális? Tenyleg nem tanulhatok, amit akarok?
Apád valószínűleg a saját, füstbe ment életét akarja rajtad keresztül újra élni. Kérdezd meg tőle, miért nem fontos neki, hogy a gyereke boldog legyen? Az angol valóban fontos, de az élet hosszú, és később még dönthetsz úgy, hogy befejezed a angol nyelvű tanulmányaidat. 14 évesen még nem vagy elkésve róla. A kérdést úgy tedd fel, ahogy írtam.
Apa! Miért nem fontos neked, hogy én boldog legyek? – Ebben a kérdésben az az aljas, hogy nem fog tudni rá jól válaszolni. Mondom az opciókat.
– Azért nem fontos, hogy boldog légy… – ezt biztosan nem fogja választani.
– Nem igaz az állítás, hogy nekem nem fontos, hogy boldog légy. – Erre meg lehet mondani, hogy ez mellébeszélés, mert nem ez volt a kérdés. ;)
– Nekem igenis fontos, hogy boldog légy. – Ekkor célegyenesben vagy, mert elmondhatod neki, hogy akkor leszel boldog, ha spanyolul tanulhatsz tovább.
Ha olyan a lelki világod,a saját településeden is találnál szex orientált hímsoviniszta disznót,ez nem származás függő.
Amúgy én is spanyol nyelvterületre készülök, csak szakma+diploma után,mert az elhelyezkedés hasonlóan "könnyű",mint nálunk.Én azt mondom,kitartást és olvass sok spanyolt.Márquezt előszeretettel ajánlom.:)
Ha hottentottául szeretnél tanulni, azt is kötelessége lenne támogatni! A te életed, legyen benne némi örömöd!
Eszem megáll a válaszokat olvasva, itt mindenki sikerorientált? Ezért van annyi munkájába belefásult ember -- csak az lebeg mindenki előtt, hogy mivel lehet leakasztani a legtöbb zsét, kit érdekel, hogy amúgy gyűlöli az egészet…?
Egyébként is, *bármilyen* nyelvvel jól jár az ember, nincs rossz választás. Legfeljebb nem marad itthon, hanem kiköltözik külföldre.
(A spanyol pedig gyönyörű nyelv, én is szívesen tanulnám. Bár a dán előrébb van a listámon. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!