Miért hanyagolnak el a szüleim?
Nagyon sokszor érzem úgy hogy a szüleim elhanyagolnak, van két testvérem egy 19 és egy 12 éves és ők igazából nagyon hasonlítanak egymásra és folyamatosan velük foglalkoznak a szüleim régen is és mostanában is. Egyszer volt egy nagyon kiborulásom mikor elmondtam nekik hogy "mit érzek" talán így jellemezném, de az hogy foglalkoztak velem körülbelül egy hétig tartott. Nem mondom azt hogy nagyon szükségem van arra hogy folyamatosan mindig velem foglalkozzanak de néha jól esne ha tudnék velük beszélgetni de nem igazán tudom hogy mit csináljak ezzel a helyzettel.
Ötletek?:)
17/L
Ne foglalkozz vele, az ö szegénységi bizonyitványuk. Éld az életed, légy sokat azokkal, akiket szeretsz és ennyi.
Én is igy tettem, miután apa már csak a mostohámmal meg a két gyerekével foglalkozott, én meg éljek ahogy tudok SAJÁT gyereke létemre.
Sokáig tartott, mire elfogadtam. Eljöttem ezer km-re és félévente pár orára hazamegyek de ennyi. Többet ne várjon tőlem, azt se, ha majd bajba kerül, segitek.
Majd a mostohatesoim meg az anyjuk megoldja.
28n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!