Ti hogyan reagálnátok rá hogyha egész nyáron nem mentek nyaralni se strandra és szüli-névnapodra se kapsz semmit?
de nagyobb korodban ez a te döntésed/kérésed volt!
Míg a kérdezőt nyílván bántja az hogy el van felejtve..(azért ez nagy különbség)
A kis siker is siker-és igen egy 6 éves is elérheti-de a szülinapján attól ő még várja és jól esik neki ha felköszöntik!! és nem csak egy 6 éves..!
Nézd! tökmindegy hogy gyerek voltál e..annyi a lényeg hogy: neked erre nem volt igényed.. (bár elég fura hogy kisgyerekként nem akartál ajándékot,stb. kapni,és nem esett jól hogy gondolnak rád..)
DE! a lényeg az hogy neki meg jólesne ha gondolnának rá!és bántja a dolog hogy nem foglalkoznak a szülinapjával
Hol írtam, hogy nem esett jól, ha gondolnak rám? Épp az ellenkezőjét írtam: "Örülök, ha a szeretteim gondolnak rám." (#15-ös válaszom)..... Azt nem értettem már akkor se, hogy ezt miért kell bizonyos naphoz kötni.
Sokkal jobban esett, ha anyukám "csak úgy" sütött sütit, leültünk és megettük, közben beszélgettünk, vagy indok nélkül leptük meg egymást apróságokkal.
Vagy pedig, mint írtam, a sikereket ünnepeltük: elmentünk étterembe mert apu jobb állást kapott, elmentünk a vidámparkba mert jól szerepeltem egy tanulmányi versenyen, stb. Ezeket értelmesebb ünnepelni, mint azt, hogy valakinek az életéből eltelt egy év.
az tök jó ha valakinek az életében ilyen sok dolog van ami miatt jutalmazzák elismerik-azok közül amit felsoroltál.. (szerintem a kérdezőnek ilyenbe pláne nincs része..!)
De még mindig ugyanott tartunk hogy a legtöbb normális embernek igenis szárul esik ha nem köszöntik fel. főleg a saját családja. Én el sem tudnám képzelni hogy a szüleimet,férjemet,gyerekeimet,és közeli hozzátartozóimat ne köszöntsem fel.
Szerintem a kérdező nincs ebben a helyzetben, csak egy kitalált szituáció, nem reagál se arra, hogy mennyi idős, se arra, hogy eddig megvoltak ezek a dolgok és most változott, vagy sose nyaraltak és sose köszöntötték fel.
Maga a kérdés pedig az, hogy "Ti hogyan reagálnátok....", nem az, hogy hogy oldja meg, ha úgy érzi, nem törődnek vele, vagy valami.
Ha 16-nál fiatalabb vagy, akkor ennyit tudsz tenni.
Ha betöltötted már, akkor mehetsz diákmunkázni, és a pénzből elmehetsz táborozni pl, vagy a helyi fürdőbe a barátaiddal, stb...
Mármint az „ennyit” az annyit jelent, hogy semmit sem 😃
Esetleg talán mégis. ha szülők nem adnak semmit, akkor nagyszülőktől stb rokonoktól kérhetsz pénzt strandra, vagy együtt mehettek uncsitesókkal stb...
13 vagyok
És igen nem kaptam semmit eddig is volt ilyan h nem adtak ajándékot és azért anyagilag se vagyunk annyira pénz nélkül h legalább egy tábla csokit ne tudnának venni
A szuleimmel nagyon rossz kaocsolatban állok rokonaim messze vannak tőlem 2 mamám él az egyik gyűlöl engem még koszonni se koszon pedig egy hazban élunk a másik meg messze lakik..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!