Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ti hogyan reagálnátok rá...

Ti hogyan reagálnátok rá hogyha egész nyáron nem mentek nyaralni se strandra és szüli-névnapodra se kapsz semmit?

Figyelt kérdés
2017. aug. 7. 17:29
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
26%

Figyelj, nyaralni nem voltunk, elment a pénz hasznosabbra, strandra nem mehetek terhesen, névnapom meg lett említve, és kész, szülinapra pedig megbeszélés alapján csak csokit adunk. Semmi problémám ezekkel.

Gondolom, fiatal vagy még, vagy inkább gyerek, ezért sérelmezed ennyire, pedig nem olyan nagy ügy.

2017. aug. 7. 18:51
 12/30 anonim ***** válasza:
21%
Remekül, mert kifejezetten nyaralni sosem voltunk, és soha nem is volt rá igényem, strandra pedig eszem ágában nincs menni. A születés- és névnapom egyáltalán nem érdekel, szoktam ugyan ajándékot kapni, de csak olyan haszontalan hülyeségeket, amiknek az árát sokkal fontosabb célokra is fordíthatták volna.
2017. aug. 7. 18:52
 13/30 anonim ***** válasza:
88%

Ugyanmár..! Ne mondjátok hogy itt senkinek sem esne rosszul ha nem köszönti fel őket legalább szülinapján!!

És most nem drága ajándekra gondolok hanem csak valami apróságra és arra hogy gondoltak az emberre.

És megértem ha ez valakinek rosszul esik a saját családjától.

2017. aug. 7. 19:02
 14/30 anonim ***** válasza:
42%

"szüli-névnapodra se kapsz semmit?"

Ez nem a felköszöntésről szól!

Igen nálunk megesett. Rosszul áltunk anyagilag, én megértettem. ennyi.

Nyaralni pedig először 17 évesen voltam.

2017. aug. 7. 22:38
 15/30 anonim ***** válasza:
28%

"Ne mondjátok hogy itt senkinek sem esne rosszul ha nem köszönti fel őket legalább szülinapján!!"

Minek kéne felköszönteni? Elértem valamit? Vagy mi?

Örülök, ha a szeretteim gondolnak rám. Bármikor. Jól esik, hogy ha sikert érek el, akkor megünnepeljük. De nem látom be, hogy mi ünnepelnivaló van azon, hogy az év x. napja van. :D

2017. aug. 7. 22:43
 16/30 anonim ***** válasza:
100%

Szomorú lennék nálunk ha csak egy tortát,egy tábla csokit de kap mindenki szülinapján-névnapján nyaralás viszont erősen pénz függö.

Gyerekkoromban viszont nekem is ez volt és rosszul eset.

2017. aug. 8. 07:11
 17/30 anonim ***** válasza:
100%

"Minek kéne felköszönteni? Elértem valamit? Vagy mi? "

szerencsés vagyok hogy én nem úgy nőttem fel hogy a körülettem lévő emberek így gondolkodtak..!

Én már anya vagyok két kisgyerekkel-de nagyon jól esik amikor a kétkislányom az apjukkal szövetkezve meglepnek engem valamivel. vagy éppen csak csinálnak egy rajzot.

Én úgy nőttem fel hogy nálunk ez volt a normális,mi is ezt láttuk otthon,és ezt adom tovább a gyerekinknek.és igen is fontosak az ember életében ezek a pillanatok.

Azt értem hogy van úgy hogy az ember nagyon rosszul áll anyagilag és nincs keret ajándékra,de ebben az esetben is illik mondani,hogy:boldog szülinapot!

2017. aug. 8. 08:55
 18/30 anonim ***** válasza:
100%

15!

Akkor a te logikád szerint pl. egy 6 évest sem lehet/kell felköszönteni,-mert nem ért el semmi sikert?

2017. aug. 8. 09:14
 19/30 anonim ***** válasza:

11, a te eseted teljesen más, az hogy ti így beszélitek meg egy dolog, az meg, hogy te terhes vagy kicsit sem releváns.

Kérdező, írhatnál kicsit bővebben, hány éves vagy, milyen a családi helyzeted. Amúgy nekem is rosszul esne az egész így.

2017. aug. 8. 09:26
 20/30 anonim ***** válasza:
51%

Én is úgy nőttem fel, hogy köszöntgetett mindenki mindenkit, ez a szokás a családomban, engem is mindig felköszöntöttek, csak nagyobb koromban sikerült végre őket rávenni, hogy tényleg ne csinálják.

Miért ne érhetne el sikert egy 6 éves? Nem arról beszéltem, hogy annak jár torta aki megmászta az Everestet, olimpiai aranyat nyert, és miniszterelnök lett.... :D A kis siker is siker.

2017. aug. 8. 09:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!