Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Utálom az anyámat, mit tegyek?

Utálom az anyámat, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Van testvérem, nem csinál semmit max néha el mosogat azon belül mindig bent van a szobájában, én fel kelek már hajnalok hajnalán hogy tudjak vigyázni a kisebbik testvéremre amíg el megy ő dolgozni meg apám is, csináljam meg az ágyat, szóval minden mást csináljak meg, el fáradok mert nem tudom magam ki pihenni ebben a melegben, örülök ha alszok 1 óracskat, és az a baja, ha nem csinálom meg az ágyát.. amikor haza jön el kezd velem ordibalni hogy én mennyire lusta trehany egy lány vagyok, kár hogy meg szült engem, meg hogy bárcsak már meghalnek, lennék öngyilkos, és hogy be fog rakni intézetbe vagy egy kollégiumba, csak hogy szabaduljon már meg tőlem. Amikor a testvérem ki jön a szobájából mit sem csinálva el kezdenek szépen beszélgetni mintha a testvérem nagy felnőtt asszony lenne... Mit tegyek? A semmin is belém köt, szanaszét csalta apámat vagy még most is nem tudom, és apám meg mindig vele van, de én ezt nem bírom tovább.. Lehet 15eves lány vagyok, lehet fogni a hormonokra, de nem, ezek nem a hormonok, én mindent szívesen még csinálok mások helyett is, de hogy oktalanul elkuldjon szoszerint a sírba, na ezért már sírva fakadtam.

2017. aug. 3. 21:11
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
85%

Egyik barátommal is hasonló van.Bírd ki ezt a pár évet és húzz el otthonról.

Amúgy suliba is szoktad vinni a tesódat (a kisebbiket) ?

2017. aug. 3. 21:51
 12/17 anonim ***** válasza:
43%
Szia mértnem mész magadtol kolégiumba? Addigse vagy othon,ha meg ritkán látnak az nagyob öröm lesz :)
2017. aug. 3. 22:09
 13/17 anonim ***** válasza:
88%
" örülök ha alszok 1 óracskat, és az a baja, ha nem csinálom meg az ágyát.. amikor haza jön el kezd velem ordibalni hogy én mennyire lusta trehany egy lány vagyok, kár hogy meg szült engem, meg hogy bárcsak már meghalnek, lennék öngyilkos, és hogy be fog rakni intézetbe vagy egy kollégiumba, csak hogy szabaduljon már meg tőlem. " - Kérdező, biztosítsd róla, hogy ez az érzés kölcsönös - aztán kezdjen ő vele, amit akar...
2017. aug. 3. 23:03
 14/17 anonim ***** válasza:

Két lépés és akár három évet se kell várnod:

1. Állj a sarkadra

2. és egyenesen akard kiszedni belőle miért ilyen.

2017. aug. 4. 14:26
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Pár évig sajnos még tűrnöd kell. De amilyen gyorsan csak lehet, távolodj el ettől a féregtől, bár gondolom, nem kell neked külön mondani ezt.

Csak sajnálni tudlak, hogy ilyen utolsó gyökér anyád van, de próbálj vigasztalódni azzal a tudattal, hogy már nem kell sokáig elviselned.

A trollokkal meg ne foglalkozz. Látom, van 1-2 unatkozó hulladék, akiknek nyáron nincs más elfoglaltságuk, mint Gyakorikérdéseken trollkodni. Legyen ennyi örömük az életükben.

2017. aug. 5. 22:53
 16/17 anonim válasza:
Megértelek nálunk is ez van
2019. jan. 28. 20:47
 17/17 anonim ***** válasza:

Én egy olyan ember vagyok akinek sérült önértékelése van. Tudom, mert az egész környezetem gyakran ezt mondja nekem. És az a helyzet, hogy sokminden más mellett, az anyám ebben aktívan részt vett. Lényegesen kevés dolgot honorált életenben ellenben minden alkalmat megragadott, hogy gyötörjön és ócsároljon. Emellett, azt gondolta ez így tök happy, és természetes, nem mond Ő semmi rosszat csak az igazat. Én már akkor elhatároztam, hogy egyszer majd ezt visszadom neki. És attól nem féltem, ki hogy fog megítélni ezért. És attól sem, hogy akkor nem lesz ennek vége mert aztán majd ő is visszaadja. Ő? Én mellettem már nem adta vissza, mert az hogy visszakapta a kölcsönt, az annyit jelentett, hogy neki fel is út le is út. Kibírtuk egymást amíg kellett, de wgy ponton túl nem beszéltem vele, már rég nem beszélek vele. Egy ideig keresett de már nem. Nem tehetek róla, nem akartam tovább elviselni. Amúgy meg neki gondolom nincs szüksége egy penyára, idiótára, bénára, félelmetesen hülyére, kétbalkézre sem.

Nem kell ezt túl lacafacázni. "Nem kellesz tovább." Ennyit kell mondanod ha eljön az ideje. Ha rám hallgatsz, de vannak tőlem toleránsabb emberek is.

2019. jan. 28. 22:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!