Anyukám nagyon engedékeny?
Sziasztok!
Történet:
Anyukámmal nagyon jó a kapcsolatom,mindent elmonok neki,és nagyon sokat lógunk együtt persze(ha nincs suli,vagy ha nem dolgozik:)). A sulis eredményeimmel nagyon szigorú,képes leszidni egy négyesért(ennek örülök:)) mert látja hogy jobbra lennék képes.). Szóval a tanulásra harapós:DD De igazából jó tanuló vagyok,7 éve osztályelső.
-De más dolgokban nagyon engedékeny..pl:Legutóbb azt mondtam hogy pestre akarok menni gimibe..erre azt mondta oké..vagy megérdeztem hogy lehet e tetkóm ballagásra erre azt mondta majd csináltatunk közösen..(xdd wtf??--)ezt lehet hülyeségnek szánta..)...utánna megkérdeztem mikor ihatok alkoholt..(ne gondoljatok semmi rosszra,csak feszegetni akartam a határait)..erre azt mondta majd ha elballagok..meg hogy felőle be is rughatokxdd...
Ez normális?:DD(mondjuk lehet nem mindent gondolt komolyan..)
Vagy csak rádhagyta es hülyitett..
Vagy a középsulis ballagásodra gondolt...
Ha egyiksem akkor nem engedékenynek nevezném hanem felelőtlennek..!!
Szia.
En is egesz jo tanulo voltam es vagyok is, es nekem "is" engedekeny anyukam van. Viszont nalunk ezek a dolgok mindig ugy mennek hogy valamit valamiert. Ha elerek suliba egy szintet es tartom akkor el vagyok engedve ide-oda. A tetovalas resze nalunk ugy megy hogy varjam meg a 18-at es olyat csinaltassak amit atgondoltam es nem banok meg.
Anyum inkabb nevelt ugy kiskoromtol kezdve hogy meg volt engedve mar 14-15 evesen hogy megkosoljak egy korty alkoholt. (Teszem azt vodka akarmi) Viszont amennyire akkor megutaltam mert marta a torkom, annyira ment el a kedvem a pialastol annyi idosen. Mai napig ugy vagyok vele en is, hogy nem tiltani kell mert annal jobban akarja a gyerek es emberek, 21. Szazad ha otthon nem szerzi meg a piat/cigit/stb akkor mashonnan es titokba is csinalja, kizarja a szulot.
A masik meg hogy lehet a te anyukad cska viccbol mondta, kivancsi lennek beultetne-e egy nap kocsiba es "gyere kislanyom megyunk varratni".
Szoval szerintem aranyos lehet de az toled fugg mennyire vagy erett es vevo a hulyesegekre 13 evesen. (Ja es tartsd is az osztalyelsot, akkor meg nevetsegesen konnyu.)
Anyud jól mondta, csakhogy nem vetted észre, hogy a válaszai nyitott mondatok voltak.
A tetkó is meg a berúgás is.
Most beszéltetek róla és most kaptál időt átgondolni az egészet. Megfigyelheted, hogy a tetkósok, hogy viselik a tetkót, hogy kell beletörődniük a megváltoztathatatlan jelek viselésébe a testükön.
A berúgás hatásait, körülményeit is van időd megcsodálni, mire oda kerülsz.
Mindennek van következménye, a berúgásnak az okádás és a befosás meg a másnaposság...
Ha az elkövetkező időkbe ezekre odafigyelsz, akkor mire odaérsz, hogy kipróbáld, tudni fogod, hogy anyud nyitott mondatai az engedékenységre utaltak-e vagy csak hagyta hogy kinyíljon a szemed és magad döntsd majd el, hogy a normális világot szeretnéd követni, vagy a züllés mocsarában akarsz dagonyázni.
Édesanyád nem engedékeny, hanem okosan kitolta a határidőket. Azt szeretné, hogy majd, ha eljön az idő te tudjál dönteni, hogy mit és hogyan szeretnél.
A lehető legnormálisabb válaszokat kaptad.
Feltételezhetően, ahogy most megkérdezted édesanyádat, úgy továbbra is megfogod kérdezni és valószínűsítem hogy ő majd a korodnak és fejlettségednek legmegfelelőbb válaszokat igyekszik majd adni, ha eljön az idő.
Nagyon talpraesett édesanyád van és nekem úgy tűnik, hogy a lánya is megfogja állni a helyét a világban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!