Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyukám nagyon engedékeny?

Anyukám nagyon engedékeny?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Történet:

Anyukámmal nagyon jó a kapcsolatom,mindent elmonok neki,és nagyon sokat lógunk együtt persze(ha nincs suli,vagy ha nem dolgozik:)). A sulis eredményeimmel nagyon szigorú,képes leszidni egy négyesért(ennek örülök:)) mert látja hogy jobbra lennék képes.). Szóval a tanulásra harapós:DD De igazából jó tanuló vagyok,7 éve osztályelső.

-De más dolgokban nagyon engedékeny..pl:Legutóbb azt mondtam hogy pestre akarok menni gimibe..erre azt mondta oké..vagy megérdeztem hogy lehet e tetkóm ballagásra erre azt mondta majd csináltatunk közösen..(xdd wtf??--)ezt lehet hülyeségnek szánta..)...utánna megkérdeztem mikor ihatok alkoholt..(ne gondoljatok semmi rosszra,csak feszegetni akartam a határait)..erre azt mondta majd ha elballagok..meg hogy felőle be is rughatokxdd...

Ez normális?:DD(mondjuk lehet nem mindent gondolt komolyan..)

2017. aug. 2. 02:42
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
hupsza kor lemaradt.. 13/L
2017. aug. 2. 02:43
 2/14 anonim ***** válasza:
16%
18 éves korodig alkoholt nem ihatsz egyántalán a jogszabályok szerint az már más kérdés hogy más megteszi.Amúgy meg igazából szerintem normális mondjuk lehet hogy túl az de szerintem örülj hogy ilyen édes anyukád van.És én felelősség teljesen gondolkodnék tehát,ő én úgy gondolom meg igazából szerintem normális mondjuk lehet hogy túl az de szerintem örülj hogy ilyen édes anyukád van.
2017. aug. 2. 03:53
 3/14 anonim ***** válasza:
78%
Normális
2017. aug. 2. 04:19
 4/14 anonim ***** válasza:
0%

Vagy csak rádhagyta es hülyitett..

Vagy a középsulis ballagásodra gondolt...

Ha egyiksem akkor nem engedékenynek nevezném hanem felelőtlennek..!!

2017. aug. 2. 05:41
 5/14 anonim ***** válasza:
3%
Nekem nem az engedékeny szó jutott eszembe róla.
2017. aug. 2. 05:51
 6/14 anonim ***** válasza:
80%

Szia.

En is egesz jo tanulo voltam es vagyok is, es nekem "is" engedekeny anyukam van. Viszont nalunk ezek a dolgok mindig ugy mennek hogy valamit valamiert. Ha elerek suliba egy szintet es tartom akkor el vagyok engedve ide-oda. A tetovalas resze nalunk ugy megy hogy varjam meg a 18-at es olyat csinaltassak amit atgondoltam es nem banok meg.

Anyum inkabb nevelt ugy kiskoromtol kezdve hogy meg volt engedve mar 14-15 evesen hogy megkosoljak egy korty alkoholt. (Teszem azt vodka akarmi) Viszont amennyire akkor megutaltam mert marta a torkom, annyira ment el a kedvem a pialastol annyi idosen. Mai napig ugy vagyok vele en is, hogy nem tiltani kell mert annal jobban akarja a gyerek es emberek, 21. Szazad ha otthon nem szerzi meg a piat/cigit/stb akkor mashonnan es titokba is csinalja, kizarja a szulot.

A masik meg hogy lehet a te anyukad cska viccbol mondta, kivancsi lennek beultetne-e egy nap kocsiba es "gyere kislanyom megyunk varratni".

Szoval szerintem aranyos lehet de az toled fugg mennyire vagy erett es vevo a hulyesegekre 13 evesen. (Ja es tartsd is az osztalyelsot, akkor meg nevetsegesen konnyu.)

2017. aug. 2. 08:14
 7/14 anonim ***** válasza:
7%
Szerintem fogalmad sincs mit jelent az engedékeny szülő.
2017. aug. 2. 08:47
 8/14 anonim ***** válasza:
62%

Anyud jól mondta, csakhogy nem vetted észre, hogy a válaszai nyitott mondatok voltak.

A tetkó is meg a berúgás is.

Most beszéltetek róla és most kaptál időt átgondolni az egészet. Megfigyelheted, hogy a tetkósok, hogy viselik a tetkót, hogy kell beletörődniük a megváltoztathatatlan jelek viselésébe a testükön.

A berúgás hatásait, körülményeit is van időd megcsodálni, mire oda kerülsz.

Mindennek van következménye, a berúgásnak az okádás és a befosás meg a másnaposság...

Ha az elkövetkező időkbe ezekre odafigyelsz, akkor mire odaérsz, hogy kipróbáld, tudni fogod, hogy anyud nyitott mondatai az engedékenységre utaltak-e vagy csak hagyta hogy kinyíljon a szemed és magad döntsd majd el, hogy a normális világot szeretnéd követni, vagy a züllés mocsarában akarsz dagonyázni.

2017. aug. 2. 09:34
 9/14 anonim ***** válasza:
37%

Édesanyád nem engedékeny, hanem okosan kitolta a határidőket. Azt szeretné, hogy majd, ha eljön az idő te tudjál dönteni, hogy mit és hogyan szeretnél.

A lehető legnormálisabb válaszokat kaptad.

Feltételezhetően, ahogy most megkérdezted édesanyádat, úgy továbbra is megfogod kérdezni és valószínűsítem hogy ő majd a korodnak és fejlettségednek legmegfelelőbb válaszokat igyekszik majd adni, ha eljön az idő.

Nagyon talpraesett édesanyád van és nekem úgy tűnik, hogy a lánya is megfogja állni a helyét a világban.

2017. aug. 2. 09:48
 10/14 anonim ***** válasza:
0%
Inkább mondanám egy felelőtlen f#szkalapnak.
2017. aug. 2. 10:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!