Szerintetek engedjem el jobban a 16 éves lányom?
Kérdező!
Nem bántani akarlak, de szegény lány...pont emiatt fog lázadni, és olyanokat csinálni, ami amúgy eszébe se jutna.
Mindenre nem a válaszod, és esete 8ra haza kell mennie...
Engedd a balatonra is. 15 évesen mentünk mi is először, felnőtt nélkül, 8an lányok, mind egyidősek voltunk. Szuper volt. Soha nem felejtem el, igen ittunk is, sőt cigiztünk is. De nagyon jó emlék!
Te is voltál fiatal, miért akarod elvenni az ő fiatalságát?
Azt írod félted, és ez érthető is. Bizonyos szintig igen, az, de akkor sem zárhatod kalitkába.
25 nő
Kozbe jottek mmeg valaszok. Annyit mondanek, hogyha buli kellos kozepen hivosgatod nem feltetlen fog orulni neki.
Esetleg sms, ha van mobilnetje facebookon irsz neki, es visszair, igy az nem annyira gaz a tarsasagban.
Masik dolog. Beszeld meg vele, hogyha valami gond van, nem erzi jol magat, vagy AKÁRMI akkor írjon egy X betut peldaul smsben. Ekkor te felhivod es megmondod telefonba, hogy haza kell jonnie. O ekkor elkoszon, te erte mesz.
Es hogy megbizzon benned: te nem fogsz kerdezoskodni h miert akart haza menni.
Ez igy elore meg lehetne beszelni es akkor te is nyugodt lehetsz, es neki is van mentocsonak. Es a kinos helyzetek is el vannak kerulve.
Én 15 vagyok, lassan 16, és rendes családban vagyok neveltetve, nyári szünetben/hétvégén, ha nincs semmi komolyabb tanulnivaló, akkor kint lehetek 10-11ig.
Ne féltsd, ha tudod, hogy a barátai rendesek :)
"Beszeld meg vele, hogy ha teheti kerulje az alkohol keverést. "
16 évesen kb. semmi alkoholt nem kéne innia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!