Szeretnék sportolni de nincs miből?
Kis kreativitással sok mindent meg lehet oldani otthon.
Én fiatal voltam még edzőterem alig létezett, egy darab vasrúdra raktam, nagy méretű téglákat és az volt a súlyzóm, húzódzkodni egy megfelelő faág... aztán ha az ember annyira akarja tényleg szinte minden gépet leutánozhat otthon is, fogsz két kötelet a végükre súly, valamin átengeded és máris tudsz mellre erősíteni, és még ingyen is van tényleg.
Edzésre tökéletesek a saját testsúlyos gyakorlatok (lásd fegyencedzés). A tested ingyen van, légy kreatív.
Sajnálom, hogy a szüleid ilyen haszontalan dolgokra költik a pénzüket :(
A fentieket kiegészítve: olvasd el a fegyencedzés c könyvet. Saját testsúlyos gyakorlatok vannak benne, nagyon jól felépítve, fokozatos nehezítéssel.
Meg van benne egy börtönös kamutörténet, azt csak regényként olvasd, de a gyakorlatok tényleg nagyon jól össze vannak rakva.
A helyes táplálkozást meg a builder.hu-n nézd meg meg mellett olvasd el a Sárga kapszula című könyvet (ez ingyen is letölthető). Az író stílusa kicsit nyers, de a mondandóját érdemes megfontolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!