Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Engednétek a lányotoknak,...

Engednétek a lányotoknak, hogy ilyen legyen?

Figyelt kérdés

12 éves a lányom. A stílusa jelenleg pastel goth (ez kicsit 'elegánsabb') és pastel grunge (ez inkább lazább). (Legalább is ahogy képeket néztem)

Csak pasztell színeket és feketét hord. A szobája félig kawaii, félig tumbli (ezzel nem vagyok képben, így szokta emlegetni). Nem gyerekes egy kicsit? Haját két oldalt le akarja nyiratni...

Neki nem túlzás a térdzokni, neccharisnya, fekete köröm, szoknya, ördögcsapdás/szemgolyós fölsők? Ja és van amikor (ritkán) sebtapaszt visel az orrán.. ez normális? Sosincs seb ott.

Másik téma, hogy néha készít műsebet magának, ami tiszta vér, mintha kiszakadt volna egy bőrdarab, ez is normális?

Septum piercinget is szeretne, végülis ez szerintem nem annyira nagy dolog mint egy ajak vagy más féle orrpiercing, hiszen ezt el tudja rejteni..

Ritkán kint van egy pici a fenekéből, ha rövidnadrágot vesz fel. (Ő vágja így direkt a rövidnacikat magának régi kinőtt farmerekből)

Sminkelni is szeretne egy keveset, én szempillaspirálra gondoltam..:/

Mennyit engedjek neki, ti mennyit engednétek?

34/N

2017. júl. 29. 00:11
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
52%
Sok 'tini' peeecsa rinyal , hogy nincs komoly baratjuk csak 'arra' kellenenek a pasiknak.. ha ilyen kozonsegesen oltoztok 12 evesen ne is csodalkozzatok. Az lesz majd a csoda ha kelletek komoly kapcsra vkinek igy..
2017. júl. 29. 18:50
 32/40 A kérdező kommentje:

Azt a piercinget úgy lehet elrejteni, hogy patkósat vagy milyet raksz be és azt fel tudod nyomni az orrodba:D vannak videók is erről.

Nem a gyerek vagyok, csak otthon vagyok eléggé az internetben, kifejezésekben:)

2017. júl. 29. 21:43
 33/40 anonim ***** válasza:
39%

"patkósat vagy milyet raksz be és azt fel tudod nyomni az orrodba:D"

én ezt még mindig nem értem, ha patkó alakú, azt is hogy..?

"Nem a gyerek vagyok, csak otthon vagyok eléggé az internetben, kifejezésekben:)"

"A szobája félig kawaii, félig tumbli (ezzel nem vagyok képben, így szokta emlegetni). "

Most akkor mivan?

Egyébként már nekem is leesett, hogy itt te vagy a gyerek.

2017. júl. 30. 14:10
 34/40 anonim válasza:
Kedves Kèrdező!Èn is egy 12 èves làny vagyok.A lànya leiràsa szerint 7gy megvàltozott mintha 2 ève nem làtta volna.Meg kellene húznia a hatàrokat a lànyàval szemben.Az èn anyàm elvisz shoppingolni egy anya lànya dèlutànt tartunk benèzünk ide oda ès olyat veszünk ami nekem is meg neki is tetszik ès kultúràlt.Èn is szempilla spiràlozom magam ennyi a max.
2017. júl. 30. 23:08
 35/40 anonim ***** válasza:
38%
Dehogyisnem te vagy a kislány.
2017. aug. 1. 12:25
 36/40 anonim ***** válasza:
57%

"Dehogyisnem te vagy a kislány."

Talán interneten keresztül látod kivel beszélsz?

Vagy mitől vagy ilyen biztos a dolgodban?

2017. aug. 1. 12:56
 37/40 anonim ***** válasza:
39%

# 36/36

Olvasd végig alaposan a szöveget, majd a válaszokat. Az elejétől.

2017. aug. 1. 16:22
 38/40 anonim válasza:
35%

Szóval egy 12 éves kislánynak pastel goth stílusa van. Na basszus. Kezdjük azzal ,hogy a patel gothnak fingja sincs ahhoz ,hogy milyen egy igazi goth. Nézzük, a leírtak alapján valami ilyesmi ruhákat hord ez a kislány: [link] De ez nagyon goth ez nagyon menő, tumblis oké. De lila gőze sincs milyen egy igazi goth : [link]

De ennnek ellenére ő vérbeli goth . De ez nem elég mert ő még pastel GRUNGE stílusu ruhákat is hord. Igen mert hát mi más lehetne a grunge mit egy stílusirányzat, legalábbis a mai tumblis 12 éveseknek ez jön le. De akármennyire is meglepő a grunge a 90-es években elterjedt zenei stílus. Nem holmi tumblis divathullám, de persze egy 12 éves ezt honnan is tudhatá, annyi elég neki , hogy menő tumblis. És kész.

De amikor a kérdező megkérdezi ,hogy "Nem gyerekes kicsit?„ felmerűl az emberben a kétej. Egy anya a 12 éves lánya tumblr p@csás stílusával megkérdezi nem-e gyerekes? Oké. Szerintem egy 12 éves ne hordjon neccharisnyár se térdzoknit. A szoknya egy dolog feltéve ha a fél segge nincs kint. Én 12 évesen barbis mackó és póni mintás pólókat hordtam.A szempillaspirál elmegy max még 1-2 szájfény

Műsebek. Hogy normális-e műsebek késziteni 12 évesen? -nem.

A mások dolog ,hogy 12 évesen piercing. Nekem 17 évesen alig engedték meg ,hogy szurassak még egy fülbevalót, piercingről nem is beszélve. Szóval kivágja a nadrágját ,hogy látszódjon a hátsója? És most a 12 éves fiúknak akarja mutogatni magát vagy esetleg idősebbeknek? És arra nem gondolom , hogy megy az utcán és egy pedofil simán megbámulja , végigméri. Kitudja milyen beteg gondolatai támadnak egy kislányról. És nem ok nélkűl. .

Én szeretem ha az emberek külömböznek, sőt az se baj ha nagyon nem szokványosan öltözködnek, de ilyen korban.

2017. aug. 7. 12:47
 39/40 anonim válasza:
52%
Nevelni kéne, nem pedig mások véleményét kikérni, hogy, hogy neveld a SAJÁT gyereked
2017. aug. 21. 09:41
 40/40 anonim ***** válasza:
Ilyen és kész, fogadd el így őt! nem egyformák az embwerek, ahogy te se vagy olyan, mint pl a szomszédotok! Mindenki más stílust, más dolgokat kedvel!
2018. márc. 10. 10:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!