Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Engednétek a lányotoknak,...

Engednétek a lányotoknak, hogy ilyen legyen?

Figyelt kérdés

12 éves a lányom. A stílusa jelenleg pastel goth (ez kicsit 'elegánsabb') és pastel grunge (ez inkább lazább). (Legalább is ahogy képeket néztem)

Csak pasztell színeket és feketét hord. A szobája félig kawaii, félig tumbli (ezzel nem vagyok képben, így szokta emlegetni). Nem gyerekes egy kicsit? Haját két oldalt le akarja nyiratni...

Neki nem túlzás a térdzokni, neccharisnya, fekete köröm, szoknya, ördögcsapdás/szemgolyós fölsők? Ja és van amikor (ritkán) sebtapaszt visel az orrán.. ez normális? Sosincs seb ott.

Másik téma, hogy néha készít műsebet magának, ami tiszta vér, mintha kiszakadt volna egy bőrdarab, ez is normális?

Septum piercinget is szeretne, végülis ez szerintem nem annyira nagy dolog mint egy ajak vagy más féle orrpiercing, hiszen ezt el tudja rejteni..

Ritkán kint van egy pici a fenekéből, ha rövidnadrágot vesz fel. (Ő vágja így direkt a rövidnacikat magának régi kinőtt farmerekből)

Sminkelni is szeretne egy keveset, én szempillaspirálra gondoltam..:/

Mennyit engedjek neki, ti mennyit engednétek?

34/N

2017. júl. 29. 00:11
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
94%

Igen, jól látta a válaszado kis leànyzó, kifejezi magát.

Csak arra kell rajonni, pontosat mit szeretne ezzel kifejezni...?

(rákerestem arra a pirszingre ami a leírásban volt, engem kicsit emlékeztet a korabeli ajtókon és kapukon lévő oroszlánfejekre. Na, azoknak az orrában lógott így a kopogtató vas :D)

2017. júl. 29. 01:47
 12/40 anonim ***** válasza:
82%
Ezt a kérdés nem anyuka tette fel, hanem te a 12 éves leányzó. 12 évesen ne öltözz úgy,hogy kint van a segged. Ez elég taszító ha kisgyerek teszi.
2017. júl. 29. 03:01
 13/40 anonim válasza:
22%
Nem is szabadott volna eddig engedni. 17-18 evesen el neznem .. de 12 :/ akkor meg barbis pulcsik kellenenek.. szertintem szigorits be es ne engedd ezt rad is rosssz fenyt vet.. ne engedd a kis nacikat.. es valahogy beszelj vele errol mert ez nem jo
2017. júl. 29. 03:04
 14/40 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem is a lány tette fel:D anyuka nem tudná, hogy hogy kell leírni a kawaii szót.
2017. júl. 29. 05:39
 15/40 anonim ***** válasza:
50%
'Ilyen ruha van , ha nem tetszik jarj meztelen' siiiirook😂😂😂😂 a vegen kepes lenne meztelen jarni hamar p@csa gatyai vannak.. En 32/L . Alt.suliba de kozepsuliba is tilos volt a smink.. v otthon festene ki magat arra a par orara amit a tanulasra kene forditania??!
2017. júl. 29. 06:02
 16/40 anonim ***** válasza:
88%

Kedves Kérdező!

Mi a fontosabb Neked, a szülőnek?

A külvilág megítélése

vs

jó kapcsolat a gyerekkel?

Sztem Te/Ti elég értelmesek és elég jó kapcsolatban vagytok ahhoz, h egészséges kompromisszumot alakítsatok ki e kérdéskörben.

2017. júl. 29. 06:23
 17/40 anonim ***** válasza:
87%
Dehogy vagy te egy 12 éves anyja...
2017. júl. 29. 07:10
 18/40 anonim ***** válasza:
89%
A felét nem értettem azoknak a szavaknak, amiket használsz. Ezek a mai, divatos kifejezések. Pedig 30 éves vagyok. Tehát biztos, hogy te nem az anya vagy, hanem a kis 12 éves csitri.
2017. júl. 29. 07:27
 19/40 anonim ***** válasza:
100%

12 éves GYEREKED van és azt kérdezed, "Nem gyerekes egy kicsit?"

LOLOLOLOLO

Te is 12 éves szintjén vagy, kiscsaj.

Menj vissza az általánosba.

2017. júl. 29. 08:03
 20/40 anonim ***** válasza:
67%
Eléggé látszik hogy nem az anya tette fel. Hol tudná már leírni azt hogy kawaii ha csak hallotta a szót?
2017. júl. 29. 08:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!