Engednétek a lányotoknak, hogy ilyen legyen?
12 éves a lányom. A stílusa jelenleg pastel goth (ez kicsit 'elegánsabb') és pastel grunge (ez inkább lazább). (Legalább is ahogy képeket néztem)
Csak pasztell színeket és feketét hord. A szobája félig kawaii, félig tumbli (ezzel nem vagyok képben, így szokta emlegetni). Nem gyerekes egy kicsit? Haját két oldalt le akarja nyiratni...
Neki nem túlzás a térdzokni, neccharisnya, fekete köröm, szoknya, ördögcsapdás/szemgolyós fölsők? Ja és van amikor (ritkán) sebtapaszt visel az orrán.. ez normális? Sosincs seb ott.
Másik téma, hogy néha készít műsebet magának, ami tiszta vér, mintha kiszakadt volna egy bőrdarab, ez is normális?
Septum piercinget is szeretne, végülis ez szerintem nem annyira nagy dolog mint egy ajak vagy más féle orrpiercing, hiszen ezt el tudja rejteni..
Ritkán kint van egy pici a fenekéből, ha rövidnadrágot vesz fel. (Ő vágja így direkt a rövidnacikat magának régi kinőtt farmerekből)
Sminkelni is szeretne egy keveset, én szempillaspirálra gondoltam..:/
Mennyit engedjek neki, ti mennyit engednétek?
34/N
Igen, jól látta a válaszado kis leànyzó, kifejezi magát.
Csak arra kell rajonni, pontosat mit szeretne ezzel kifejezni...?
(rákerestem arra a pirszingre ami a leírásban volt, engem kicsit emlékeztet a korabeli ajtókon és kapukon lévő oroszlánfejekre. Na, azoknak az orrában lógott így a kopogtató vas :D)
Kedves Kérdező!
Mi a fontosabb Neked, a szülőnek?
A külvilág megítélése
vs
jó kapcsolat a gyerekkel?
Sztem Te/Ti elég értelmesek és elég jó kapcsolatban vagytok ahhoz, h egészséges kompromisszumot alakítsatok ki e kérdéskörben.
12 éves GYEREKED van és azt kérdezed, "Nem gyerekes egy kicsit?"
LOLOLOLOLO
Te is 12 éves szintjén vagy, kiscsaj.
Menj vissza az általánosba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!