Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek, ha az anyám...

Mit tegyek, ha az anyám folyton megaláz az osztálytársaim előtt?

Figyelt kérdés
Alapjáraton nem szeret az osztályom,mert emiatt csúfolnak,hogy biztosan kivételeznek velem anyu miatt,pedig amúgy nem. Beszólogatnak meg olyan is volt már hogy megütöttek. Mondtam anyunak,de nem foglalkozott vele sőt még le is szidott. Az egyik tantárgyból ő tanít és ha valamelyik tantárgyból rossz jegyet lát leszid az egész osztály előtt hogy egy hazug disznó vagyok és már az is elő fordult,hogy megütött mindenki előtt. Már beszéltem erről egy pár tanárral,de nem fognak semmit csinálni,mert jóban vannak vele. Most mit tegyek? Úgy utálom már magam. Nemhogy barátaim nincsenek,még bántanak is és az anyám is ezt teszi velem. Nem tudok már így élni tovább. 14L
2017. júl. 27. 23:05
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
88%

Jobban tanul a gyerek mert lekevert neki egyet az anyja? Nem. Kár itt az anyukát mosdatni, egyszerűen nem jó pedagógus és szülő. Talán üljön le otthon is a gyerekével tanulni. Talán segítsen ha eleve nem tud a gyerek beilleszkedni az osztályba.

Kérdező, a családsegítő nem a gyámügy. Nem fognak elvenni anyukádtól, nem tiltják el a munkájától(bár megérdemelné). El fognak vele beszélgetni, veled is. Mindenképp próbáld meg

2017. júl. 28. 11:15
 12/18 anonim ***** válasza:
87%

6-osra:

"1. Ugye szégyenled magad az osztálytársaid előtt, ami teljesen érthető

(De, te el sem tudod képzelni, anyád mennyire szégyenli magát az osztály előtt, hogy szarul tanulsz az ő tantárgyából) "

Ha a saját tárgyáról van szó, akkor méltóztassék otthon korrepetálni a gyerekét. Vagy azért nem akarja, mert az ingyen van, míg ha mással foglalkozna, azért pénzt kapna?

Ha meg másik tárgyról van szó, akkor az anya tehet arról, hogy a többiek tudnak a lány rossz jegyéről, hisz ő olvassa fel az osztály előtt.

"3. Aki itt a legszarabb helyzetben van az az anyád akinek egyszerre kellene egy színpadon megfelelnie:

anyaként

nevelőként

pedagógusként

szaktanárként

beosztott tanárként"

Kicsit változtatnék a mondaton:

Aki itt a legszarabbul teljesít, az anyukád, aki elégtelenre vizsgázott

anyaként

nevelőként

pedagógusként

szaktanárként

beosztott tanárként.

Igen, kérdező, szólj iskolán kívüli hivatalos személyeknek. Legjobb a családsegítő, a gyámhivatalt és a rendőrséget én is erősnek érzem.

2017. júl. 28. 12:59
 13/18 anonim ***** válasza:
38%
Kaptál egy tockost, mert szívattad, anyudat a tanítványai előtt, jelentsd fel, vigyék a sittre a ribit. Nehogy már hagyd, hogy a fejedre szarjon.
2017. júl. 28. 13:20
 14/18 A kérdező kommentje:
Nem az ő tantárgyából vagyok rossz. A matek és a kémia nem megy. Már kértem,hogy üljön le velem tanulni. Leült,de abból állt az egész,hogy mondta nekem,hogy gyakoroljak és csináljam a feladatokat és majd ő majd leellenőrzi. Aztán mikor nem lett jó,akkor a fejemhez vágta,hogy buta vagyok és lusta és nem lesz belőlem semmi. Szeretnék ebben az évben nagyon jól tanulni,de azon a két napon mikor órám van vele,gyomorgörcsöm van,hogy már megint meg fog alázni mindenki előtt. Nem tudok így tanulni.
2017. júl. 28. 13:27
 15/18 A kérdező kommentje:
Az kimaradt,hogy köszönöm a válaszokat mindenkinek! A családsegítőt hol találom? Félek,ha elmegyek,rosszabb lesz a helyzet és megver.
2017. júl. 28. 13:29
 16/18 A kérdező kommentje:
Bocsi,ha hibásan írok,de ideges vagyok!
2017. júl. 28. 13:30
 17/18 anonim ***** válasza:
37%
Menj csak nyugodtan a családsegítőbe, ott megvédenek enni is kapsz, lesz sok barátod, lesz hol aludnod. Sokan javasolják, biztosan jobbra fordul a sorsod.
2017. júl. 28. 13:52
 18/18 anonim ***** válasza:
62%

Létezik ember, aki szerint normális, hogy valaki a saját gyerekét lustának, semmirekellőnek, hazug disznónak nevezi és mindennek tetejébe még nyakon is vágja 20-30 ember előtt?? Csak azért, mert ez a nőszemély szült egy gyereket, még nincs felhatalmazva arra, hogy így bánjon egy másik emberi lénnyel, mert ez rohadtul megalázó, és semmin nem segít.

Kérdező, kérj segítséget, anyádnak semmi joga így bánni veled. Ha te mindent megteszel azért, hogy jó tanuló légy, egy pillanatig se vedd magadra ezeket az alaptalan szidásokat. Olvasgasd a Mérgező szülők című könyvet is, hogy tisztábban lásd a helyzeted.

2017. júl. 29. 04:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!