Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ti elengednétek 16 éves...

Ti elengednétek 16 éves lányotokat?

Figyelt kérdés
Elengednétek őt Szlovákiából Pestre a barátjához, vonaton?

2017. júl. 27. 02:07
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
50%

Nem.

Viszont beszélnék a barátjával, hogy ha nagyon akarja látni a lányom, akkor jöjjön el érte és utána hozza haza. Vagy csak a kamatyolásnál nagy a szerelem?

2017. júl. 27. 10:03
 12/15 anonim ***** válasza:

Ha először találkoznának, természetesen nem.

Egyébként igen, de kikötésekkel:

- felhív legalább 2 óránként, vagy legalább sms-t dob

Ha ezt nem teljesíti, akkor elfeljtheti a további kiruccanásokat.

2017. júl. 27. 11:19
 13/15 anonim ***** válasza:
Felhív két óránként? Persze, majd az órát nézi és sms-ezik, miközben a barátjával van.
2017. júl. 27. 11:39
 14/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a normális válszokat. A fiúval már találkoztam párszor, volt nálunk, de a szüleit nem ismerem.
2017. júl. 27. 15:59
 15/15 anonim ***** válasza:
10%

Persze.... Én 16 évesen Törökországba mentem el egyedül, a reptéren találkoztam az ismerőseimmel. Gondolom ha Pestre lemenne akkor a vonatállomáson várná a barátja.

Nem kell féltened egy 16 évest az utazástól, inkább azt kéne megkérdezned magadtól, hogy megbízol-e benne, hogy nem fog inni, drogozni, stb.. amíg távol van.

2017. júl. 28. 01:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!