Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Intimfertozesem van szoljak a...

Intimfertozesem van szoljak a szuleimnek?

Figyelt kérdés
Nemreg vettem eszre a tuneteket de nem tudom hogy szoljak es szoljak-e egyatalan a szuleimnek meg nemtudom hogy mit szolnak hozza ha esetleg tudtok valami gyogymodot ajanlani a fertozesre azt iratok meg.

2017. júl. 25. 19:25
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
34%

Én is azt hittem, hogy gombám van, csak rosszabb lett a canestentől, szóval..

Elmondtam anyámnak, és kiderült, hogy más van, pimafucortot kaptam.

2017. júl. 25. 20:39
 12/16 anonim ***** válasza:
43%

"Kinek mondanád el, ha nem a szüleidnek, hogy valami baj van?" - na, ők lettek volna a legeslegutolsók...

Kérdező, ha vannak általános tüneteid is (hőemelkedés, alhasi fájdalom) akkor egyből orvos, ha csak helyi tünetek, akkor meg lehet próbálni először valamilyen vény nélküli készítményt is (ezért vannak), és ha pár nap alatt nem hat - vagy épp rosszabb lesz - akkor orvos.

2017. júl. 25. 23:20
 13/16 anonim ***** válasza:
54%
Hát, nem túl valószínű, hogy az ember tizenévesen pont a szüleivel akarja megtárgyalni a szexuális életét... főleg annak ilyen eléggé kínos részleteit...
2017. júl. 26. 00:58
 14/16 anonim ***** válasza:
37%

Utolsó, ilyen fertrőzéseket nem csak az az szedhet össze aki szexuális életet él. Elég sokaknak valami uszoda, strand, vagy ha pl. iskolai wc-n nem elég óvatos....Ki tudja azt megmondani honnan van és miért?

Szerintem anyukádnak szólj, ő is nőből van ha ezen kiakad akkor egy debil.

2017. júl. 26. 09:51
 15/16 anonim ***** válasza:

Miért félsz? Szexuális úton kaptad? Hány éves vagy? Meg milyen nemű?? Bár gondolom lány.

Gombát bárhonnan lehet kapni, ahhoz nem kell szex, így nem kell anyukád előtt szégyenkezni. Ha fiútól kaptad, és mondjuk csak 13 vagy, az már cikibb, de akkor is jobb ha orvos vizsgál.

Viszont ha nagyon fiatal vagy (11, 12), akkor még az is lehet hogy pusztán csak hormonálisan változol, és ezt hiszed fertőzésnek (pl enyhe folyás ami természetes, de ezelőtt sosem volt)

2017. júl. 26. 11:16
 16/16 anonim válasza:
0%
szólj, ha nem teszed csak szarabb lesz, azt pedig te sem akarod gondolom.
2017. szept. 28. 14:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!