Intimfertozesem van szoljak a szuleimnek?
Én is azt hittem, hogy gombám van, csak rosszabb lett a canestentől, szóval..
Elmondtam anyámnak, és kiderült, hogy más van, pimafucortot kaptam.
"Kinek mondanád el, ha nem a szüleidnek, hogy valami baj van?" - na, ők lettek volna a legeslegutolsók...
Kérdező, ha vannak általános tüneteid is (hőemelkedés, alhasi fájdalom) akkor egyből orvos, ha csak helyi tünetek, akkor meg lehet próbálni először valamilyen vény nélküli készítményt is (ezért vannak), és ha pár nap alatt nem hat - vagy épp rosszabb lesz - akkor orvos.
Utolsó, ilyen fertrőzéseket nem csak az az szedhet össze aki szexuális életet él. Elég sokaknak valami uszoda, strand, vagy ha pl. iskolai wc-n nem elég óvatos....Ki tudja azt megmondani honnan van és miért?
Szerintem anyukádnak szólj, ő is nőből van ha ezen kiakad akkor egy debil.
Miért félsz? Szexuális úton kaptad? Hány éves vagy? Meg milyen nemű?? Bár gondolom lány.
Gombát bárhonnan lehet kapni, ahhoz nem kell szex, így nem kell anyukád előtt szégyenkezni. Ha fiútól kaptad, és mondjuk csak 13 vagy, az már cikibb, de akkor is jobb ha orvos vizsgál.
Viszont ha nagyon fiatal vagy (11, 12), akkor még az is lehet hogy pusztán csak hormonálisan változol, és ezt hiszed fertőzésnek (pl enyhe folyás ami természetes, de ezelőtt sosem volt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!