Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy menjek el a hazibuliba?

Hogy menjek el a hazibuliba?

Figyelt kérdés
16 éves vagyok, és meghívtak egy házibuliba. Elszeretnek menni, de inni is szeretnék, nem akarok berúgni sem, csak inni. Viszont ezt nem engednék a szüleim ami jogos. De tudom hogy szüleim is jártak.. Mivel mondták.. Mit tegyek?
2017. júl. 24. 23:06
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
10%
Ne igyál sokat (főleg ha előtte még nem ittál... 1, ha nagyon olyan van, 2 pohár bor vagy 1 tömény kb.), és legyen nálad rágó / szájspray.
2017. júl. 25. 12:06
 12/15 A kérdező kommentje:
Szoktam inni. De akkor mértékkel és ritkán. Általában nem veszik eszre
2017. júl. 25. 12:16
 13/15 anonim ***** válasza:
56%

Az igazi kockázatot az jelenti, ha belekevernek valamit az italodba.

Arra ügyelj, hogy amit iszol, azt te töltsd ki és csak keveset, amennyit egyszerre megiszol.

És itt nem csak az alkoholra, hanem az üdítőkre is gondolok.

(Nem árt az óvatosság, ugyanis egy házibulin, könnyen lehetnek általad nem ismert arcok is.)

2017. júl. 25. 15:30
 14/15 A kérdező kommentje:
5en leszünk, mindenkit ismerek/barátaim. :) De köszi!
2017. júl. 25. 17:12
 15/15 anonim ***** válasza:

Már túl vagy rajta, de valaki olyan hülye tanácsot adott,hogy nem hagyhatom szó nélkül. BKK-val menni nem lúzerség. Ha valaki szerint az, azzal szóba se állnék. Amúgy meg necces, hogy olyan visz haza autóval, aki ott volt a bulin, és ivott... Na ezt hívják diszkóbalesetnek. Azt mondja,hogy nem ivott, vagy csak kicsit, de jól van, közben meg nem tudja felmérni a veszélyt, fokozott hangulatban fel akar vágni a vezetési tudományával...

Nem biztos, csak kockázatos.

2017. dec. 24. 12:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!