Hogy menjek el a hazibuliba?
Mit tennél? Otthon maradsz.
Jönnek majd a hülye válaszok, hogy szökj el, menj el akkor is, de megérne annyit, hogy még az első sör előtt vinne haza a rendőrség, és azután főlegnem engednének el. Már ha akkor is meghívna valaki, de sanszos, hogy nem.
Jajj már, "sohanembuliztammertluzervagyokezértmássetegye" kommentek
3...2...1....
Beszélj szüleiddel, győzd meg őket, de semmi esetre se szökj el. Akárki akármit is mond egy buli nem halálos bűn még akkor sem, ha kicsit iszol is... persze mertékkel.
nem kell megmondani hogy inni akarsz
senki ne jöjjön ezzel a 18as àlszent szöveggel
ez az az életkor amikor ilyenekre van ideje az embernek, ezt is meg kell élni,
ha még nem tudnak róla mondd azt hogy egy jo barátnál/barátnőnél aludnál (akit ismernek és aki falaz neked)ja és lepontozhattok nyugodtan, nem zavar
én veletek ellentétben segiteni szeretnék a kérdezőnek, nem kioktatni
1. Öltözz fel alkalomhoz illően
2. Lehetőleg jöjjön érted valaki kocsival, mert tömegközlekedéssel érkezni egy ilyen helyre elég ciki
3. Ha nem jönnek érted, akkor oda el se menj (ha nem tartanak érdemesnek, hogy elvigyenek, olyan társaságba ne járj)
4. A többi kérdésre a válasz adja magát (nem kell félned a szüleid is túlélték, te is túl fogod élni...)
Beszéld meg velük, hogy vigyenek el és mondjuk este 10-re vagy 11-re (vagy amíg elengednek) menjenek érted! Mondd el, hogy tudsz vigyázni magadra, a barátaiddal leszel stb. Mondd meg, hogy írsz nekik óránként vagy kétóránként egy sms-t, hogy tudják jól vagy! Vagy hívd őket vagy valami.
Én is sokat jártam anno bulizni, ha nagyon félteném a gyerekem, akkor én ezt csinálnám amit fent tanácsoltam. Próbáld meg velük megbeszélni! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!