A baratom elhivott egy hazibuliba az egyik haverjahoz (kb 3 embert ismerek a tarsasagbol), nem voltam mg soha bulizni, menjek?
Figyelt kérdés
15/l.
Igazabol eddig utaltam a hangos zenet, sok hangos magabiztos reszeg embert.
Meg soha nem buliztam, nm cigiztem, meg csak reszeg sem voltam(szerencsere) . De mivel harom fiut ismerek osszesen ezert nem tudom hogy menjek e. Meg lehet a baratom elozo baratnoje is ott lesz... Nem tudom mennyire tudnek felszabadult lenni. Ahhoz azert kene innom egy keveset. De utana hozzank jonnenk aludni a baratommal. Nem tudom anyum (bar alapbol nagyon megbizik bnnem es tenyleg nagyon engedekeny) mit szolna ha hajnalban reszegen allitanank haza.
2015. máj. 12. 19:41
1/3 anonim válasza:
Én azt javaslom, mindenképp menj el! Új embereket megismerni mindig jó élmény :) Nem kell ahhoz innod, hogy felszabadulj .. a barátod ott lesz veled, és az a 3 ismerősöd is! Én is hasonlóan gondolkodtam pár évvel ezelőtt.. és én sem ittam, cigiztem, ahhoz hogy jól érezzem magam és bevágódjak.. add magad, először beszélgess azokkal, akiket ismersz, aztán a barátod majd bemutat a többieknek és találsz valakit, akivel szórakozhatsz :) Sok sikert!
2/3 anonim válasza:
Menj el, a legrosszabb ami történhet, az az, hogy nem érzed jól magad, de az is lehet, hogy nagyon jó lesz és egy életre megszereted a bulizást, ráadásul új ismerősöket is szerezhetsz. Szntem megéri kockáztatni. ;)
3/3 A kérdező kommentje:
Nagyon aranyosak vagytok :) koszonom a biztatast :)
2015. máj. 13. 19:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!