Most komolyan nekem kell meghívatnom magam egy házibuliba? (többi lent)
Én ugyan lány vagyok, de én is hasonló helyzetben voltam 4 évig. Mikor 9.ben új osztályba kerültem hamar lettek barátaim, kialakult egy 12-14 fős kis társaság, akikkel rendszeresen lógtunk együtt. Valamikor október környékén az egyik lány tartott egy házibulit, amire én nem mentem el, mert a pasimmal töltöttem a hétvégét. A lány évente kb 2-3 bulit tart, soha többet nem hívott meg.
Most vagyunk 13.osok, az egyik barátnőm jóban van ezzel a csajjal. A barátnőmnek oktober végén volt a szülinapja, amire engem is meghívott. Azóta 3 szülinapon voltam ott, miután látták, hogy jófej vagyok piásan is, és benne vagyok a reggelig tartó bulikban, szívesen hívnak.
Nem hívattam meg magam, mondjuk úgy, hogy "szerencsém volt". De ehhez el kellett telnie 5 évnek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!