Néha nem ismerem fel a szüleimet?
Lehet kicsit túlzás a fenti állítás, de van, hogy beszélgetek anyuval vagy csak így ülök és nézem a szüleimet, ahogy beszélgetnek, s egy pillanatra mintha (tudatában vagyok azzal, hogy ők a szuleim) de mintha nem ismerek rájuk. Nem is tudom hogy magyarázzam el. A kinézetük... s aztán el gondolom, hogy ezek az én szüleim? Mi
Lenne ha nem ismernem őket és teljesen idegenek lennének, akkor hogy tekintenék rájuk? Csak nekem vannak ilyen gondolataim? Miért van ez így?

Nem akarom, hogy ez így legyen :(
Mit lehet tenni ellene??
Ugye nem valami betegség? Alzheimer vagy szkizofrénia??
Rettegek tőle..

Mas ilyen jellegu problemaid is vannak? Tudatkieses? Hogy hirtelen nem tudod hogy hol vagy? Eltevedsz a sajat lakasodban? Nem imersz fel egy targyat?
Vagy barmi egyeb ami idegrendszerrel osszefugg...
Es miota van ez?

én soha nem éltem át ilyet, elképzelni sem tudom. én már tutira elmentem volna dilidokihoz :/
28/N

Valami gond van veled, az szinte biztos. Nem természetes, hogy "mintha nem ismernél rájuk", nem ismered fel őket. Vagy rosszul fogalmaztál?
Ez nem olyan dolog, hogy hoppá, hová tettem le a kulcsomat, nem találom.
Asszem dokihoz kéne menned a leírásod alapján. Sajnálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!