Melyik a nagyobb bűn, amit egy anya a gyermekével szemben elkövethet? Többi lent.
1. Egy anya beleszeret gyermeke idősebb fiú féltestvérébe. Részben ezért is, de ettől függetlenül is támogatja a fiút. Ezért sajátjának valamivel kevesebb jut, de hiányt nem szenved semmiben.
2. Egy anya befektet a 17 éves lánya ágyába egy férfit, akitől az undorodik, mert az anya szerelmes belé és másképp nem tudja maga mellett tartani.
2-es, ez nem is kérdéses. 1-es azért nem, mert a szerelemben nem lehet dönteni, az jön és megtörténik, bár elég fura felállás. de a kettes sokkal rosszabb.
miért kérded amúgy?
en tuti feljelentenem a pasit es anyamat soha tobbet nem latnam.
Egyik esetre sincs mentseg Tisztara onzo no mindket viselkedes
14-esnek: Kíváncsi vagyok kívülállók véleményére.
A 2. pontban leírt "anya" osztja az észt az 1. pontban felvázoltnak. Pedig, hogy nem ő az, aki rávetheti az első követ, az biztos.
Mindenképp a 2.-es. Nagyon beteg még az is akinek csak eszébe jut az ilyesmi.
Hogy lehetett ezt feldolgozni? :(
Nem lehet az ilyet feldolgozni.
Kérdező: én nem csinálnék belőle titkot. Elmondanám az egyesnek, hogy mit művelt a kettes.
Engem az érdekel, ha nem túl tolakodó, hogy az anyád mit mond erre ma? Bocsánatot kért már?
Ő egyrészt nem tud bocsánatot kérni, másrészt vannak ezek a szokásos, utólagos védekezési szövegek: "ez meg sem történt", " nem úgy volt", "el van túlozva", stb.
Inkább az én életemet bírálja a mai napig. Meg másokét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!