Rányitni a gyerekre, miközben azt teszi?

Azt kell mondani, jaj fiam, de egy bunkó dürhő paréj vagyok, hogy nem tudok kopogni. A legostobább állatnak is megtanítható attrakció pedig.
Mint ahogy az is a legostobább állatnak is megtanítható attrakció, hogy uralkodjon magán és ne fényes nappal essen magának mint valami ösztönlény.

1. Tanulj meg fogalmazni (ha jó választ szeretnél kapni)
2. A jelenlegi megfogalmazásodra meg ez a konkrét válasz: Remélem nem létezik olyan sütyürütyü szülő, aki önkielégítés közben járkál, ráadásul még bemegy is megy a gyereke szobájába

A legtöbb szülő benyitás nélkül is sejti, éppen mit csinál a gyereke és nem zavarja, érdekes rám sohasem nyitottak rám, pedig nem kopogunk általában.
Egyébkét pedig: "Elnézést, rá se ránts fiam!".
Aztán mégis "rárántott"... - vicc vége.
Kicsit szerencsésebb szülők a gyerek 18 éves kora után igyekeznek segíteni, hogy legyen párkapcsolata... Pl. nem zárkóznak be, hanem társaságba járnak a családdal.
Sajnos ezt az én szüleim nem tették. Túl idősek voltak.
Hallgassátok meg Zorán első felesége emlékére írott dalát: "Vasárnap délután a csendes, hosszú ebéd után
A mama rám adta mindig a szép ruhát.
...
...
Vasárnap délután volt mikor megismertelek
A bátyád apámmal nálunk sakkozott
Kamaszok voltunk és sok hülyeséget beszéltem neked
És kipróbáltuk, a szerelem jó dolog."
Szóval hallhatjátok, Zorán első feleségének bátyja Zorán édesapjához járt és vitte a húgát is. Nyilván a másik család barátai voltak és a szülők helyeselték ennek ápolását. (Sajnos betegségben hunyt el az énekes első felesége.)
Ma melyik fiú ne álmodna ilyen szülőkről?
És olyan fiatalkorról, amit a kedvesével tölthetett el...
Szét is van verve Magyarország. Élhetetlen hely.

Bocsánat, már én is hüleségeket írok
Tehát:
1. Tanulj meg fogalmazni (ha jó választ szeretnél kapni)
2. A jelenlegi megfogalmazásodra meg ez a konkrét válasz: Remélem nem létezik olyan sütyürütyü szülő, aki önkielégítés közben járkál, ráadásul még be is megy a gyereke szobájába

Ma alig járnak össze barátságot ápoló családok, pedig a Dédapám korában egy kisvárosban ez általános volt.
Manapság ismerkedjenek a fiatalok, ahogy esik, úgy puffan módszerrel, ahol éppen tudnak, vagy sikerül...
Egyikőjük mögött sincs semmiféle "garancia", van is rengeteg csalódás és az emberek bizalmatlanok egymáshoz.
Maszturbáló ország lettünk...
Egyébként, ha máshogy nem megy, mindig kopogni kell, csak úgy rányitni valakire nagy illetlenség.

#11, az onkielegites tok normalis dolog, fenyes nappal is.
Talan le kellene cserelni az 1600-as naptarat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!