Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért kell anyának megjegyzése...

Miért kell anyának megjegyzéseket tennie arra, hogy kpoppot hallgatok? 14l

Figyelt kérdés

Folyton azzal jön, hogy hallgassak mást is.

Körülbelül az a beszélgetés játszódik le mindig, hogy:

-Halgass mást a koreai zenéken kívül!

-Miért?

Erre nem válaszol, mintha meg sem hallaná. Úgyhogy meglérdezem ismét.

-Van valami baj a zenékkel?

-Nincs.

-Akkor mért ne hallgassam?

És megint vagy nem válaszol, vagy csak "Jó akkor hallgasd, úgyis lehetetlen veled beszélni"

Ráadásul ő a saját elmondása szerint semmi zenét nem szeret. Akkor nem mindegy?

Miért kell megjegyzéseket tennie?14l

2017. júl. 21. 10:08
1 2 3 4 5 6
 41/52 anonim ***** válasza:
Nem sok előadó jut eszembe aki ertelmes szövegeket ír. A legtöbb külföldi előadó dalaiban a zene beszél, nincs szükség a szöveg értelmezésére a dal megértéséhez. A Manowar instrumentális dalai például ének nélkül is kiválóak, mert a zenében minden benne van. Azt meg senki ne mondja hogy Pitbull meg a hasonlók hú de mélyenszántó dalszövegeket írnak. Azért hallgatják az emberek mert jó zenék. A magyar igényes zenei felhozatal se túl jó szövegek terén, talán csak az Ossiannak van pár értelmes szövege az újabb albumokon. A Pokolgép viszont rengeteg marhaságot hordott össze az évek során, pl. Metál az ész, mégis jó együttes. Számomra nincs jelentősége a szövegnek. Egy jó nóta akkor is tetszik, ha a hőségriadóról szól.
2017. aug. 3. 10:21
 42/52 anonim ***** válasza:
0%

Na most a Manowaron meg az Ossianon nagyon erősen felröhögtem :D Komolyan veled vitatkoztam eddig arról, hogy mi az igényes zene, és akkor a metálnak a legeslegbénább, legszánalmasabb, legmegjátszottabb, full alkoholista idiótáival kell előhozakodni? :D

https://www.youtube.com/watch?v=u-RqEZ-WbZc

Éljen :D

2017. aug. 3. 10:46
 43/52 anonim ***** válasza:
0%
Mi olyan vicces a jó zenészeken? Vitatkozni lehet, de zenészként meg tudom különböztetni a zenét a hasmenéstől. Mitől bénák? Tanulj meg egy Ossian dalt gitáron, utána alkoss véleményt. Szerintem a Justin Bieber meg a playbackelő kutyazabálók a szánalmasak. Mit játszanak meg? Önmagukat adják, maguk írják a dalaikat a csíkszeműek többségével ellentétben. Egy berúgástól senki sem lesz alkoholista. Te talán sosem ittál egy kortyot se? A videó, amit linkeltél, elég régi, és csak azt bizonyítja, hogy profi a zenekar, mert ilyen helyzetben is óramű pontossággal játszottak.
2017. aug. 3. 11:26
 44/52 anonim ***** válasza:
Kilences, hiszen megkérdezte. Ő hallgatja, az anyját zavarja. Erre ő beszélgetést kezdeményez, kérdéseket tesz fel, az anyja elutasító. Akkor most...??? Kinek van itt még tennivalója? Világos, egyet is értek: a gyerek vegyen egy fülhallgatót, ez életszerű ötlet. De ha az anyja meg beleszól, akkor válaszoljon a gyerek kérdéseire.
2017. aug. 12. 11:12
 45/52 anonim válasza:
90%
Az ilyen cicaharcokat lenyomhatnátok privátba mert ez nem zene kategória ahol még érthető is lenne. Itt az a valódi kérdés hogy miért akarja az anya minden egyes apró részletét a gyerek izlésének meghatározni.Amit nem kéne.
2017. aug. 12. 11:55
 46/52 anonim ***** válasza:

"Mi olyan vicces a jó zenészeken?"

Azokon semmi vicces nincs, de most fossiánról beszélünk.

2017. aug. 12. 12:17
 47/52 anonim ***** válasza:
Ha a kérdező fülhallgatóval hallgatja, akkor az anyja ne szóljon bele.
2017. aug. 12. 14:14
 48/52 anonim ***** válasza:

Az én anyámnak állítólag fáj tőle a feje...

Mondjuk múltkor az animékről beszéltem neki(először) erre bevett egy nyugtatót....o.O

Visszatérve a kpopra, nekem mindig azzal jön, hogy nem bírja őket látni, mert biztos melegek, meg tök lányosan néznek ki.

Nehéz ez....xDD

14/L

2017. aug. 18. 10:04
 49/52 anonim ***** válasza:
0%

Nem kell mutogatni neki.

2017. aug. 18. 11:21
 50/52 anonim ***** válasza:

"Mondjuk múltkor az animékről beszéltem neki(először) erre bevett egy nyugtatót....o.O "

"Visszatérve a kpopra, nekem mindig azzal jön, hogy nem bírja őket látni, mert biztos melegek, meg tök lányosan néznek ki. "

És megkérdezted tőle, hogy melyik a rosszabb: melegnek kinéző heterónak lenni, vagy gyógyszerfüggőként nevelni egy gyereket?

2017. aug. 18. 18:41
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!