Tegnap anyukámról kiderült, hogy rákos, nem sok ideje maradt hátra. Mi lesz velem és a húgommal?
nagyon büszke lehetsz magadra, hogy egy ilyen dolog utân összeszedted magad ės igy helyálltàl az ėletben.
Le a kalappal a nevelő szüleid előtt is!
Kívánom hogy csak jó dolgok törtėnjenek veletek mostantól!
A saját anyám temetésén nem sírtam, de most kicsordult a könnyem. Nagyon büszke vagyok rád! Figyelemmel követtelek benneteket az "elejétől" fogva. Nagyon örülök, hogy sikerült elrendeződnie az életeteknek. Sok sikert mindenhez nektek!
<3
Sziasztok!
Köszönöm, hogy még ennyi idő után is érdeklődtök felőlünk, nagyon jól esik, hogy gondoltok ránk. 🙂 A nevelőszüleink hivatalosan is örökbe fogadtak minket, a húgom szeptemberben kezdi a középiskolát, én szerencsére jól veszem az akadályokat az egyetemen. Szereztünk barátokat, májusban megszületett a kisöcsénk. Én egyetem mellett, és most nyáron is dolgozom, kevesebb kicsit a szabadidőm, de szeretném segíteni a családomat, amennyire csak lehet. Találtam magam mellé egy okos, vicces, megértő, csodálatos társat, akivel októberben leszünk együtt egy éve. 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!