Tegnap anyukámról kiderült, hogy rákos, nem sok ideje maradt hátra. Mi lesz velem és a húgommal?
Ha hasnyálmirigy, akkor ez nagyon gyors lesz.
Tölts minél több időt édesanyáddal és vele beszéld át ezt az egészet.
8700 Marcali, Berzsenyi utca 114.
Ez Marcaliban a Családsegítő Szolgálat címe. Be kellene menned segítséget kérni mielőbb..
Köszönjük az érdeklődést!
Anyukám megkérdezte a németországi rokonokat, akik azt mondták, anyagilag nem igazán tudják vállalni a nevelésünket, de mindent megtesznek az ügy érdekében. Nekem ez nemleges válasznak tűnik, nem tudom, mi lesz velünk... Anyukám egyre rosszabbul van, nagyon sürget az idő.
Sziasztok!
Sajnos most már minden véget ért.
Édesanyám ma délután meghalt. Húgom és én nevelőszülőkhöz fogunk kerülni, mivel a németországi rokonok nem vállaltak el minket. Köszönöm még egyszer mindenki segítő, együttérző kommentjét. Jelen pillanatban úgy érzem, én ezt nem fogom tudni végig csinálni. De tudom, hogy a húgom miatt muszáj erősnek maradnom. De így, hogy rajta kívül nem maradt senkim, nagyon nehéz. 😢
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!