Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ez annak a jele hogy nem...

Ez annak a jele hogy nem szeret? Vagy mi ez?

Figyelt kérdés

apukammal a kapcsolatom eleg erdekes

gyakran jon at hozzam latogatni bar nem hivom

ezeknel az alkalmakkor mindig a penz amirol beszel .. atnezi mi van a lakasomban, mit vettem es szamon keri miert

nagyon ronda modortalan stilusban eloadja milyen **** k*** draga nem kellett volna, nem kell nekem, folosleges stb.

ez nekem nagyon rosszul esik

nem a targyon van a hangsuly, hanem ugy erzem ezek altal a megnyilvanulasai altal hogy mindent tobbre ertekel mint engem

pl. volt egy balesetem az autojaval ami egy 25 eves suzuki

egyaltalan nem is erdekelte milyen bajom lett, jol vagyok e csak az hogy az autoban milyen kar lett, mennyibe fog az kerulni micsoda csapas hogy ezt tettem ...

tulsagosan erzekeny vagyok? rosszul fogom fel a dolgot?

2017. júl. 20. 20:58
 1/5 anonim ***** válasza:
gázul viselkedik, de nem tudsz mást tenni, mint hogy elengeded a füled mellett a dolgait, esetleg nem engeded be, vagy lecseréled a zárat.
2017. júl. 20. 21:18
 2/5 anonim ***** válasza:
Apukád anyagias; nem is kicsit...
2017. júl. 21. 06:39
 3/5 anonim ***** válasza:
Apád egy fasz. Én meg is kockáztatnám, hogy ez eléggé annak a jele. Jobban szereti a pénzt, mint téged. Én kizárnám az életemből.
2017. júl. 21. 08:03
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem vagy túlságosan érzékeny, teljesen normális ha azt gondolod hogy ez így nem jó. Van olyan szülő akinek nem olyan fontos a gyereke mitn a pénz, sajnos. Nem te tehetsz róla.
2017. júl. 22. 21:11
 5/5 anonim ***** válasza:
apád önző és nem igazán szeret. Ne engedd át hozzád, találkozz vele 1 semleges helyen, például 1 cukrászdában. Maradj távol tőle.
2017. júl. 23. 09:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!