Mit tegyek ha anyám kutatott a cuccaim között és megtalálta a cigimet?
Persze egyből letagadtam hogy nem az enyém csak nálam hagyták .
De félek hogy újra megtalálja és akkor nem mondhatom ugyanazt hiszen rá jönne
Mit tegyek kérlek segítsetek!
Kezdjük ott hogy csak ritkán cigizek és simán abba tudnám hagyni ha szeretném csak vannak időszakok amikor jó érzés .
Megmondanám neki csak tudom hogy mekkora hisztit lecsapna.
A könyves dolog jó ötlet
Köszönöm a válaszokat !
Kérdező, megnyugodhatsz, anyukád 100%-ig biztos benne, hogy az a te cigid. Mégis milyen idióta hagyná a cigijét másnál? Ne röhögtessük már egymást, azért mert nem szedte le egyből a fejedet, nem hitte el ezt a baromságot.
A helyes választ meg már leírták: nem 1990-ben vagyunk, nem menő már a cigi, úgyhogy inkább hagyd a francba. Ilyen árak mellett nem is tudom, hogy ki a franc az, aki gyerekként megengedheti magának.
Nem az anyám pénze nem ő adta szóval ezekkel kíméljetek megkerestem magam diákmunkával.
Majdnem minden nap futok szóval sportolok.
"Vivienne111 nevű felhasználó válasza:
Nem kellene oltogatni szegény gyereket, attól mert cigizik ! "
Tudod kedves, túl sokan haltak meg a környezetemben a cigizés miatt. A legidősebb is 54 éves volt.
Nem menőzésből csinálom
Nem hinném hogy tudná akkor már hisztizne és nem engedne el sehova
Most tényleg annyira nagy baj, hogy havonta egyszer-kétszer elszívok egy szálat!
Nézzetek le nyugodtan de nem értem miért fáj nektek hogy havonta egyszer-kétszer megesik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!