Hogy közölhetném az apámmal e-mailben, kreatívan, hogy jövő nyáron férjhez megyek?
Figyelt kérdés
Külföldön él, csak így tartjuk a kapcsolatot. Amint megvan a pontos dátum, be akarom neki jelenteni hogy biztos még tudja szervezni, hogy eljöjjenek, de valami kreatív módon. Ötletek?2017. júl. 13. 22:37
11/17 anonim válasza:
Egyáltalán nem rossz a kapcsolatotok, de nem hívod fel, hogy meghívd az esküvődre XDDD Made my day :D
12/17 anonim válasza:
Képzeld apa lagzi lesz az utcánkban. Én is ott leszek. Tudod kicsit izgatott vagyok, nem túl gyakran járok esküvőre.
Még nem tudom milyen ruhában megyek, de csinosan akarok kinézni. Még szerencse hogy jövő ilyenkor lesz a ceremónia, addig van időm összeszedni a cuccokat.
A fiú is megvan, akivel megyek.
Egyenlőre ennyi, Puszi
Ui.: Én leszek a menyasszony :)
13/17 anonim válasza:
Csináltassatok meghívót, ilyenkor általában kaptok számítógépes verziót hogy fog kinézni. Vagy beszkenneltek egyet és küldjétek el azt (mert ugye az ifjú pár együtt hivja meg a násznépet).
14/17 anonim válasza:
Ne a telefon miatt csesztessétek, olyan is van pl. hogy valaki hallássérült és a legközelebbi rokonai is mailben érintkeznek vele.
15/17 anonim válasza:
"Megtartsam a lánynevemet is vagy csak a vőlegényem nevét vegyem fel?"
Ez mondjuk ritka gáz lenne, nem elég, hogy felmerül benne, hogy eldobja az apja nevét, de még tőle is kérjen tanácsot rá?
16/17 anonim válasza:
Utolsó, miért gáz az, hogy valaki esküvő után felveszi a férje nevét?
17/17 anonim válasza:
A kreatívkodásnak az a lényege, hogy te találod ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!