Hogy közölhetném az apámmal e-mailben, kreatívan, hogy jövő nyáron férjhez megyek?
1, Szia Apa! Van programod jövő <hónap> <nap>-ra (vagy csak szimplán nyárra)? Nincs kedved az oltárhoz/anyakönyvvezetőhöz kísérni?
2, Szia Apa! Emlékszel a Tomira? Igen, ő az. Na, az a helyzet, hogy jövő nyáron szeretne feleségül venni.
3, Szia Apa! Kérlek, készüljetek úgy, hogy jövő nyáron egy pár napra el kellene jönnötök Magyarországra, mert a lányod esküvője lesz. A pontos dátummal még felhívlak.
Én azt mondtam neki, hogy nem bánnám, ha jövő májusra szabadságot kérne és hazalátogatna (amúgy esélytelen, hogy elengedjék májusban így jó előre szóltam) amikor megkérdezte, hogy miért pont akkor, azt válaszoltam, hogy mert az egyszem lánya akkor megy férjhez.
Ezt lehetett volna e-mailben, smsben, messenger üzenetben. De nem egy távoli haverról van szó, így is rossz volt, hogy nem személyesen szóltam neki, csak telefonban...
email: Férjhez megyek.
Várunk szeretettel: 2018. július 14-én.
Szerintem kreatív.
Szia Apa!
Adnál ötleteket, hogy viseljem majd a nevem?
Megtartsam a lánynevemet is vagy csak a vőlegényem nevét vegyem fel?
Ja, egyébként meg készítheted az öltönyöd, mert megvagy hívva: 2018. 07. 26. du. 2 óra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!