Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan beszélhetném meg...

Hogyan beszélhetném meg anyával, hogy kicsit emgedékenyebb legyen? (Hosszú lessz, előre is bocsi, és köszi annak aki elolvassa)

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy már majdnem 16 vagyok, lány. Minden nap segítek a házimunkában plusz a kertben is napi szinten, és hát nem is kicsi a kert. Bármit kér megcsinálom, mégsem enged sehova.

A velem egykorú lányok napjuk nagy részét azzal töltik, hogy a városban mászkálnak, és ide-oda beülnek egy kólára, koktélra, és ehhez hasonló dolgok. Én erről álmodni sem mernék, hpgy minden nap ennyi pémzt kérjek, hogy erre elég éegyen, nem is kérek, mégsem enged.

Van egy tó a közelben, a barátok szóltak, hogy mennek,és hogy menjek velük. Elkéreszkedtem, azt mondta nem. Elmagyaráztsm neki, hogy van annyi eszem, hogy vigyázzak magamra, és nem hőbörögnék, és megbizhat bennem, mégsem enged. Van egy nővérem aki 23éves, csak vele enged. Ez már számomra elég zavaró dolog. Ha kikéreszkedek az utcára mert álltalában szoktunk menni 10kor már csenget uténnam, hogy hol vagyok már, pedig tényleg csak az utcán vagyok.

Úgy gondolom, hogy ezzel csak azt éri el, hogy majd a tudta nélkül fogok menni akárhova, mert nem bízik meg bennem. Mit gondoltok erről?

2017. júl. 11. 14:08
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Igen, wgy noverem van, es ennyi. Aki egyébként már férjnél van, ezt azthiszem nem irtam még. De, apukám is itt van. Igazából ő több helyre elengedne. De anyán dől el.

Nos igazából külföldi vagyok, tehát nem ilyen egyszerű a dolog, mert itt olyan, hogy diákmunka nincs. Tehát ez sem megoldás, meg amúgysem szeretnék hazudni nekik

2017. júl. 11. 18:29
 12/14 anonim ***** válasza:
Apukád nem tud valahogy hatni anyukádra?
2017. júl. 11. 19:15
 13/14 anonim ***** válasza:
és a nővérednek sem engedtek meg semmit ennyi idősen?
2017. júl. 11. 19:17
 14/14 A kérdező kommentje:
De. Noverem ilyen korában nyáron mindig az emlitett tonál volt. És a kertben sem segitett ennyit. Viszont nem akarok szökni, mert azt ő is megjárta, rájöttek a szüleink, és hát elég nagy zür lett belőle.
2017. júl. 11. 19:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!