Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan mondjam el anyámnak,...

Hogyan mondjam el anyámnak, hogy lehet, hogy beteg vagyok?

Figyelt kérdés

Tekintsünk el egy pillanatra a klasszikus depis tinitől. Nekem tényleg nincsenek itthon olyan problémáim amitől "szomorú" legyek. (Anyám néha túlzás nélkül egész nap alszik az altató miatt, gyakran iszik, nevelőapám segédkezik benne, húgomat, hogy ne lássa el kell vinnem otthonról, bátyám olyan helyen van ahol minden percben féltem az életét, mamám nem akar minket látni, barátaim elhagytak mert folyton magamba vagyok fordulva és nem lehet velem normálisan beszélni)

Ezek olyan dolgok amik bármelyik családban előfordulnak de én úgy érzem egy gyenge szar vagyok. Ma pl majdnem elájultam, nem kaptam levegőt, reszkettem, hánytam és sírógörcsöm volt egy kutyaszar miatt a szőnyegen. XD azthiszem olyan volt mint egy utolsó csepp a pohárban. De ez nem lenne baj, a bajom a gyomorgörcs ami 0-24ben van. Azt egyszerűen nem bírom már. Hányingerem van, reggel felkelek és ahogy telik a nap egyre erősebb, úgy hogy este már mintha egy turmixgép lenne a gyomromban és ez szétörli az idegeimet és a kapcsolataimat a környezetemmel.

Azt akarom, hogy valaki segítsen. Tudom, hogy nem normális a reszketés meg a gyomorgörcs és kell legyen megoldás rá. Akármit beszedek, tényleg, csak múljon el. De egyedül nem tudok orvoshoz menni. Szerintetek szóljak erről anyámnak? Mi van, ha nem veszi komolyan, mert nem testi betegség mint egy sérülés?

17/l

2017. júl. 11. 09:43
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
59%
Ez kicsit váratlan fordulat volt, hogy külföldön éltek, és hiteltelenné teszi a kérdést. Valahogy ellentétes a többi információval ("mamám nem akar látni minket" - külföldön nem is tud, "a barátaim elhagytak" - milyen barátaid, ha nem beszéled elég jól a nyelvüket?)Melyik országban? Hogy tud az anyád részegen vagy kábultan az egészségügyben dolgozni, miközben egész nap alszik?
2017. júl. 11. 13:00
 12/13 anonim ***** válasza:
33%
Nyari szunet van es az unatkozo tinik idejonnek feltenni a kamu kerdeseiket vagy mi van mar...?
2017. júl. 11. 13:18
 13/13 A kérdező kommentje:

Gg...mennyi Sherlock van itt aki két szavamból egy egész élethelyzetet tud levonni. De oké, troll vagyok, könnyebb is így lezárni mielőtt még megjelennek a támadások, hogy életképtelen vagyok meg sajnáltatom magam. (Csoda hogy eddig még sehol sincsenek).

Nem kérek több választ, köszi az eddigiekez

2017. júl. 11. 13:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!