Mi volt a legdurvább áskálódás, szemétkedés, amit valaha láttatok és amit a gyerek követett el a szülei ellen?
Na en meg dogloztam tanarkent egy iskolaban valamelyik peremkeruletben, elsoben es masodikban egy fiatal tanito tanitott, aki ugy vezette fel es le a lepcson az osztalyat, hogy a kettes sor elso tagjanak megfogta a bal kezet. Spec ez egy kis feherboru c volt, a novere akkor voltotdikes, lent az udvaron elkezdte a kis tizeves c lanyka hirestelni, hogy a tanito szexualisan zaklatja a hugat, mert minek fogja meg a kezet.
Elborult az agyam ezt hallva, nem tagadom. odaleptem a az otodikes kis c kislanyhoz es megfenyegettem, hogy amennyiben X bacsit feljelentik vagy barmilyen modon zakalatni mereszeli a csaladja, akkor en ot arra a fara harsokertbe fogom felhuzni minden szanalom nelkul.
A lany behuzta a fulet es a farkat, en meg szoltam a tanariban, hogy egy tanaer se, legyen az no vagy ferfi, a taknyos orrat se toroje meg egy gyereknek se, buksisimogatasrol meg szo se legyen, mert azonnal visszaelhetnek vele.
Azota a tanitok es tanarok megtartjak a ket lepes tavolsagot a tanitvanyokkal. Verzel gyerek? No pronlem, mar hivtuk is a mentoket, akik majd ellatnak. Sirnal a vallamon gyerek? Anyaden vagy apaden gyerek, azon, majd azt nem jelented fel talan.
Nemreg volt nalam, hogy egy kis hatodikos kislanynak megjott eloszor a suliban. Csorgott a ver a laban, ketsegbeesetten nezett ram a szunetben, hogy ez most mi? Hoztam ki a atanaribol egy betetet es bevittem a noi mosodba, elmagyaraztam neki es megmutattam, hogy ezt hogyan kell hasznalni es mire valo es hogy egyaltalan mi tortent a testevel. Szerintetek mit csinaltam ezzel a kislannyal tiz percig bent a mosodban? Megeroszakoltam? Es ha ram kenik, akkor hogyan vedjem ki ezt a vadat?
Menjen a pcsaba az osszes kis mocsok, hogy a joindulatot es szeretetet es gondoskodast visszoforditjak vadkent az en fejemre. A legjobb nem hajolnile hozza, dogoljon meg egyedul, mint hogy engem hurcoljanak meg ugy, hogy nem is tudok vedekezni.
Hm...
Kettőt is láttam testközelből.
1. A nő felveszi a hitelt a férjével a szülei házára (sosem dolgozott, csak adósságai voltak). Mivel a hitelt sem fizették, így a szülőket kilakoltatták a saját házukból. Azóta is albérletben laknak.
2. Idős házaspár. A nagymama meghal, a nagypapa belerokkan lelkileg. Amikor már kezdene talpra állni, megjelenik a fia (aki havonta 1x ment csak, amikor nyugdíj volt), átiratja a saját nevére a szülők lakását. A nagypapát beadja egy idősotthonba, ő meg beköltözik a lakásába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!