Miért kell folyton azon lovagolni, hogy milyen zenét szeretek? 14L
Figyelt kérdés
Nem értem, ha anya semmilyet sem szeret, akkor miért kell leszólni. És a semmilyet sem szeret alatt azt értem, hogy ő mondta.
Ráadásul azzal jön, hogy folyton ugyan azt hallgatom.
Ez viszont inkább régebben volt igaz.
És nem is szoktam hangosan hallgatni, csak fülhallgatóval.
14L
2017. júl. 9. 12:05
2/8 anonim válasza:
Szokjál hozzá, hogy mindenkinek más a véleménye mindenről. Ne foglalkozz vele és kész.
3/8 anonim válasza:
Nem értem anyud, de ezzel nem tudsz mit csinálni, mindegy milyen zenét hallgatsz akkor is baj lesz neki, erre nincs megoldás
Próbáld vele megbeszélni, hogy miért zavarja ha zenéthallgatsz
4/8 dellfil válasza:
5/8 anonim válasza:
Mert kell valaki akin levezetheti stresszt és te kéznél vagy + nem vagy olyan rossz, hogy lehessen belédkötni egyébért, így maradt ez
6/8 anonim válasza:
Nem kell foglalkozni vele. Egyszerűen csak buta.
7/8 anonim válasza:
Fogadjunk a deszpaszítótol ment el a kedve örökre a zenéktől xxd
8/8 A kérdező kommentje:
Régebben pop zenét hallgattam,de csak Demi Lovato-t vagy Adele-t.
Most kpoppot hallgatok(tömeg vagy sem,nekem bejön.)
(BigBang,VIXX,K.A.R.D,Got7,2NE1,Super Junior,PSY,Twice,Apink,Blackpink,CLC,Block b,B.A.P,BTS)
2017. júl. 11. 23:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!