Az édesanyám átnézte néhány skype beszélgetéseimet. Kinyomtatta, elküldte apukámnak, de én megtaláltam. Hogyan tudassam vele?
Édesanyám nagyon régóta gondolja, hogy depressziós vagyok.
Nem is olyan régen egy papírt találtam apukám házában. Tudom, nem illendő, de mivel ránézésre felismertem, azonnal elvettem. Egy skype veszekedés volt, ami eléggé komoly, egy barátnőmről van benne szó, aki sokat bántott. Anyukám erős célzásokat tett rá az utóbbi időben hogy mennyire nem szívleli azt a barátnőmet (pedig eddig semmi baja nem volt vele) így nyilván amiatt a beszélgetés miatt gondolja, amit gondol. (Mivel, valószínűleg átnézte az üzeneteimet) Na de a bökkenő az, hogy a barátnőmmel már rég tisztázódtak a dolgok, és mivel nem egy helyen írtunk, hanem viberen, emailen, egy játékban és persze élőben, ő ezt nem tudja. Most eltiltottak minket egymástól, ami eléggé megvisel mindkettőnket.Miként tudathatnám vele ezt? Hiszen nem mondhatom neki, hogy megtaláltam a papírokat, és tudom, mi miatt van ez. Anyukámmal nagyon nehéz beszélni, ha valamit elszeretnék magyarázni, rögtön felpofoz és nem hagyja hogy végigmondjam.
/Lehet, kicsit furcsán fogalmaztam. Ha valami nem tiszta, írjátok meg./
12/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!