Anya mindig kritizál?!

Figyelt kérdés

Mindig kritizál és nem tudom miért ?

multkor voltunk a boltba és segitettem neki pakolni a futószalagra erre azt mondja "pakoljak már úgy hogy neki is tetsződjö!" és én még nem is dobáltam meg azt mondja jó lenne ha nem lenne mindig életünk fejem kritizálja az öltözködésem hogy én ilyet nem vehetek és nem is olyan ruha hogy,a fél seggem ki van belőle meg a mellem álandóan a hugomnak ad igazat még ha hazudik is én soha nem hazudtam neki nem cigizek nem iszok rá soha nem szól miatta is én vagyok a hibás hiába ő kötekszik csíp, mar ha rászólok akkor már én bántom és mar ő se kicsi soha semmit nem enged mindig mindent tudni akkar ha nem lenne kód a telefonomon meg a tabletemen akkor már mindenemet elolvasta volna 14 l ?

2017. júl. 7. 15:56
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
*tetsződjön
2017. júl. 7. 15:58
 2/12 anonim ***** válasza:
33%

Saját telefon, tablet? Kicsit el vagy kényeztetve, nem?

Egyébként mindig a kisebb gyereknek adnak igazat, szokj hozzá.

2017. júl. 7. 17:45
 3/12 A kérdező kommentje:
# és ha van telefonom tabletem 14 évesen masnak is van meg te is ezen vagy fennakadva hogy nem a kérdésre válaszolsz de azért latszik hogy mád nem azok a normális emberek írnak ide mint régen korod?
2017. júl. 7. 17:57
 4/12 A kérdező kommentje:
2017. júl. 7. 17:57
 5/12 A kérdező kommentje:
#már
2017. júl. 7. 17:58
 6/12 anonim ***** válasza:
72%
Haragszol a szavak között a vesszőkre, vagy csak szimplán nem ismered?
2017. júl. 7. 20:10
 7/12 anonim ***** válasza:
56%

Képzeld, nekem is van telefonom, és magamnak vettem, mert dolgoztam.

Vesszőket tényleg használhatnál, fáj a szememnek, ahogy írsz.

A kérdésed egyébként alapból hülyeség, honnan a manóból tudják idegen emberek, hogy anyád miért csinálja azt, amit?

#2 vagyok, 17/l

2017. júl. 7. 21:00
 8/12 anonim ***** válasza:
36%
Már megbocsáss, de te sem tűnsz nagyon értelmesnek, szóval azért megértem anyukádat.....
2017. júl. 7. 21:03
 9/12 A kérdező kommentje:
Ok mindenki ismer itt és tudja milyen életem van
2017. júl. 7. 22:16
 10/12 A kérdező kommentje:
Kébzeljétek ismerem a veszőt
2017. júl. 7. 22:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!