Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mikor mondjam el a szüleimnek,...

Mikor mondjam el a szüleimnek, hogy gyereket szeretnénk a barátnőmmel?

Figyelt kérdés

Már egy ideje próbálkozunk, de erről még nem tudnak a szüleim.

Szerintetek mikor mondjam el nekik?

25/F

2017. júl. 5. 23:32
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
85%
A szüleidnek ezt nem kell elmondani. Nagyon hülyén nézne ki. Majd ha már úton van a Baba akkor.
2017. júl. 6. 13:24
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Másfél év volt, mire teherbe tudtam esni. Az utolsó pár hónapban tudta meg a család, hogy próbálkozunk. Nehéz lett volna letagadni, mert tiszta kék volt a kezem az injekcióktól. Onnantól, hogy anyósom megtudta, kb hetente feltette a kérdést, hogy " Nah, egyedül vagy még?" Nincs ettől idegesítőbb szerintem. Én nem mondanék senkinek semmit.
2017. júl. 7. 15:01
 13/13 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy a szüleidnek ehhez köze van! Mi most épp próbálkozunk, már fél éve, nálam gondok vannak, de ezt nem teregetem ki nekik! Nem is értem mi szükség erre. Tudsz erre válaszolni? Ezzel neked mivel lesz jobb, ha tudják a szüleid, hogy egy ideje nem húzol kotont? Nem értem.
2017. júl. 9. 08:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!