Apámmal szeretnem megnoveltetni, a gyerek tartás díjat a kétszeresére, mivel főiskolára megyek. Hogy tudnám neki megmondani,? Nem szeretnék rögtön támadni indításként. Valakinek van valami tapasztalata, hogy hogyan kene megírnom neki?
Amúgy azt felfogta valaki, hogy a kérdés az volt, h adhatná elő tapintatosan a kérését nem pedig az, hogy szerintetek jogilag megteheti-e? Lol.
Olyan meg senkinek se fordul meg a fejében persze h apuka jó szàndékból vidáman kipengeti az összeget és büszke a fiára amiért továbbtanul...
Emeld meg a popsidat és dolgozz. Nyári munka, vagy valami kis egyszerű, amivel tudsz pénzt keresni. Arra nem gondoltál egyébként, hogy mivel az apád, alapból segített volna és nem egyből arra kellett volna gondolni hogy hogy perelj ki a saját szülődtől egy kis pénzt?
Csak hozzátenném, hogy több ismerősöm is kihagyott egy évet a fősuli/egyetem előtt, hogy dolgozzon és gyűjtögessen (pénztáros, diákmunkák, stb) Nem halnál bele, és könnyebb mint 18 évesen pereskedni :'D
Képzeld el dolgozok egész nyáron, jövőre pedig Amerikába tervezik menni dolgozni, ahova szinten meg kell fizetnem a jegyet.
Es en nem fenyegetőztem semmivel. Mar nagyon sokszor próbáltam megkérni apámat, hogy növelje meg a pénzt, de mivel nem volt ra hajlandó, ezért vettem elő az ügyvédes ügyet.
Azert tettem fel a kérdést, mert úgy gondoltam, hogy valaki tud olyan ötletet adni, amivel végen megtudom győzni apámat, de sajnos pár hasznos válaszon kívül, csak a gyk szennyese olvasta el a témát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!