Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nálatok ki a lazább, engedéken...

Nálatok ki a lazább, engedékenyebb szülő?

Figyelt kérdés

2017. júl. 1. 23:08
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Mindkettő engedékeny, apum azért volt néha jobban az, mert tök mind 1 mit kérdeztem igent mondott nem is volt jelen nagyon a nevelésemnél. Tök min 1 szóval azért mert nem törődtek velem,és a mai napig ha 16 évesen kijelenteném hogy elmegyek messzire az se érdekelné őket.
2017. júl. 2. 08:16
 12/16 anonim ***** válasza:

Nálunk volt, amiben apu, volt, amiben anyu. Pontosan tudtuk, mivel melyikhez menjünk :)

A lányunk ennyire nem szerencsés, mi nagyon fiatalon kerültünk össze a férjemmel, fiatalon is vállaltuk (én 20 voltam, ő 25), és együtt alakultak a nézeteink a gyereknevelést illetően, nincs különbség :)

2017. júl. 2. 10:10
 13/16 anonim ***** válasza:
testvérem anyukám kicsi fia,így egy kicsi boci szem és anyukám már nem igazán tudott neki nem-et mondani. Én apa kicsi lánya vagyok, szóval nekem meg ő nem igazán tudott nem-et mondani.
2017. júl. 2. 10:37
 14/16 anonim ***** válasza:

Attól függ, milyen kérdésben. Pl. apám mindig jobban féltett kicsit, mint anyám, de igazán sosem tiltottak keményen semmitől sem.

Az iskolai jegyek viszont neki számítottak kevésbé, de anyám se zárt ki éjszakára, csak mert hazavittem egy rosszabb jegyet.

2017. júl. 2. 15:08
 15/16 anonim ***** válasza:
Apa
2017. júl. 3. 01:28
 16/16 anonim ***** válasza:
Apu szinte mindenben engedékeny kivéve a pasikat😁😁 Ebben viszont anyu megértőbb.
2017. júl. 5. 13:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!