Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nálatok ki a lazább, engedéken...

Nálatok ki a lazább, engedékenyebb szülő?

Figyelt kérdés

2017. júl. 1. 23:08
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
98%
Apa
2017. júl. 1. 23:11
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Az egyik ebben, a masik meg abban engedekenyebb. Kb egyforma. Attol fugg melyiknek mi mennyire fontos.
2017. júl. 1. 23:16
 3/16 anonim ***** válasza:
97%
Anya. Apa a széltől is óvja az egyetlen ,,kislányát"
2017. júl. 1. 23:23
 4/16 anonim ***** válasza:
96%
Apa
2017. júl. 1. 23:35
 5/16 anonim válasza:
100%

Anya olyan, hogy engedékeny, szerinte mindent ki kell próbálni egyszer, de úgy hogy előtte elmondja hogy ne vigyem túlzásba az adott dolgot, és a szavai sokszor lelkiismeretfurdalást érzek, ha például egy olyan dolgot csinálok, ami neki rosszul esne (mint a ciki). De szerintem így a legjobb, így könnyű távol tartani a gyereket a káros életmódtól; szerintem én is ilyen szülő leszek.

Apa viszont lazább, bár vele nem is annyira jó a kapcsolatom mint anyával, de ő sokkal egyszerűbben fogja fel a dolgokat, hogyha valami rossz történik az úgy is jó lesz (hisz a happy endben); és támogatóbb is, nem köt szabályokhoz. De az ő szavai még se idéz bennem elő egy adott dologgal kapcsolatos ellenérzést, mert tudom hogy őt nem zavarná /de látom hogy milyen ember is ő, talán maga a jelensége az ami példával szolgál hogy az adott dolog rossz.

Tehát nekem mindkettő, de anya a jobb szülő.

2017. júl. 1. 23:38
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Anya
2017. júl. 1. 23:39
 7/16 anonim ***** válasza:
93%

Nekem anya és apa is nagyon laza engedékeny egészen addig amíg nem élek vissza az engedékenységükkel.

PÉLDÁUK ha kikéretőzNÉK akkor akár reggel 6ig is elengednek de akkor elvárják hogy 6kor már otthon legyek.

2017. júl. 1. 23:44
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Apám sokkal nyitottabb felfogású. Anyám - akit nagyon szeretek - amúgy túltesz egy zárda erkölcsrendészetén. Engedékenynek mondjuk ő is engedékeny, csak azért tudom, úgy belül miről mi a véleménye.
2017. júl. 2. 02:33
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

Anyám állandóan azt várja el, hogy ha elmegyek buliba vagy nyaralni, akkor legalább napi kétszer telefonon becsekkoljak nála. Apám viszont nem csak, hogy küldene bulikba, de még azt se bánná, ha bepiálok, és a kocsimat ott kellene hagynom, és ő hazahozna. Szóval a faterom az engedékenyebb, sőt ő még inkább küld is el a helyekre, nemhogy engedélyt kellene kérni nála :D

Mindenáron, azt akarja faterom, hogy becsajozzak, anyám meg olyan mint a rossz feleség, egy lányt sem akar a közelemben látni :D 21F

2017. júl. 2. 05:14
 10/16 anonim ***** válasza:

Anya.

Apa értékrendszere, hogy is mondjam, fura...

2017. júl. 2. 07:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!