Mi a véleményetek arról, ha a szülő rendszeresen kölcsön kér a gyerekeitől és van, hogy vissza sem adja?
Figyelt kérdés
2017. júl. 1. 09:16
21/26 anonim válasza:
Kérdező, neked mi közöd ehhez az egészhez?
Azt írtad, nem a te szüleidről van szó. Akkor miért turkálsz mások zsebében, saját szavaiddal élve: évek óta?
Miért akarsz másokkal ítéletet mondatni az egészről?
Ez teljesen az adott család magánügye, gyerekek és szülők között. Bármit irkálhatunk, nem fog változni semmi, akkor mire jó ez?
22/26 A kérdező kommentje:
20#-as: Igen, sorsjegyen nyerte... Szokott venni időnként.
21#-es: A párom szüleiről van szó...
2017. júl. 5. 05:45
23/26 Szeder Katalin válasza:
Az a véleményem, hogy vagy a lánynak, vagy, ha te vagy a párja, neked, négy szem közt le kellene ülni a szóban forgó anyukával, és tisztázni a pénzügyeit. A magatartása és a közlései határozzák meg, mi a következő lépés. Minősíteni nem érdemes ezt a viselkedést, de ha nincs rá igazi oka, akkor szemétség, mert a gyerekét nem azért szülte, hogy holtig az ő függvénye maradjon.
24/26 anonim válasza:
Miért foglalkozol te más életével?? Más anyjával meg stb.. Szerintem nagyon szánalmas egy ember vagy! Húzd le magad a retyón! :D
25/26 A kérdező kommentje:
#24-es:párom szüleiről van szó.
2019. márc. 5. 08:14
26/26 anonim válasza:
Nalunk hasonlo van, annyi hogy en sulizom es amit kapok penzt a sajat csekkeimre koltom pl tb , vagy berletek, batyam dolgozik es anyam is, de anyam mas okokbol pl a testverei miatt hitelt kellett h felvegyen, illetve volt egy hulye apam aki terrorizalta es nem tudott normalis sulit elvegezni es dolgozni igy keveset keres egy gyarban. Szoval en undoritonak tartom azt h a batyam minden centet visszakovetel anyamtol pedig tenyleg fontos dolgokra vesz batyamnak is harmunknak is aztan anya ott all fizetes elott es kuporog batyam meg elel mindennap a rendelesebol es kivan akadva ha ker anya tole h tudjon fozni. Szoval nekem is volt h kolcsonkert es mondtam h elengedem, sot volt h vettem par cuccot csak ugy h legyen. Sosem fogja tudni semmit befizetni ha mindenki visszakoveteli. Persze mas dolog az h miert kerult ilyen helyzetbe. Ha tenyleg o volt a hulye es folyton elkolti akkor nyilvan nem szivesen adok. De ha valos ok van akkor alap h adok. Ez a velemenyem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!