Miért nem értik meg a szüleim, hogy 18 évesen már mind1?
Szerintem ezt csak azért gondolod, mert a középiskolás éveknek vége (vagy lassan vége). Csak mert kijártad azt a négy évet, még nem értél az életed végére, sőt! Én nulladikos voltam, plusz oviba egy évvel többet jártam szóvál már tavaly érettségiztem volna de jövőre fogok és alig várom hogy ott jarjak mert szeretnék elköltözni, új embereket megismerni, stb stb. Ezt mondom úgy, hogy gyerekként nagyon antiszociális voltam, különböztem a többi gyerektől, mindig komolyabbnak mondtak a koromnál. Ha voltak is barátaim, mindig én voltam a feketebárány: nem akartam 10-12 évesen fiúzni, nem akartam elmenni "bandázni" hanem inkább bent megnézni egy filmet vagy valami. Ez nemrég kezdett megváltozni. Próbálj úgy nyitni az emberek felé, hogy ne arra gondolj hogy nem fogod érdekelni, ha meg így lesz, akkor is él még sok millió ember az országban. Tudom hogy depis korszakban ez nehéz de ha pozitívan állsz az élethez, akkor bevonzod a dolgokat és rájössz hogy 18 évesen nem késő! Ha 40-50 éves lennék, már más lenne, de még az sem vészes :)
19/L
"ha most elkezdeném és sikerulne akkor zavarna, hogy ezt már 3 évvel ezelőtt is megtehettem volna,de én lemaradtam róla,mert direkt nem csináltam semmit."
Ezt a hülyeséget! Már szinte vicces. És akkor ezért inkább most is lemaradsz róla??? Ha 3 éve elkezdted volna, lehet épp most szakítanál már azzal a lánnyal, akivel most össze tudnál jönni. Vagy lehet hogy most sikerülne, de ez nem jelentené azt, hogy már 3 éve is sikerülhetett volna. Érted?
Így van!
Egy csomó előnye is van annak, hogy eddig nem csajoztál: egy csomó csalódástól, szakítástól megkímélted magad. Most viszont már egyre érettebb vagy te is, meg azok a lányok is, akik szóba jöhetnek, tehát egyre jobbak az esélyeid! :)
Soha nem késő, tényleg! Van, aki hetvenvalahány évesen nősül (ha nem is először)! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!