Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért nem értik meg a szüleim,...

Miért nem értik meg a szüleim, hogy 18 évesen már mind1?

Figyelt kérdés
Egyfolytában azt szeretnék ,hogy barátkozzak és járjak el otthonról és én is szeretném,de ha soha nem voltak barátaim akkor 18 évesen már lekéstem a jó dolgokról. Mit mondhatnék nekik?
2017. jún. 28. 18:58
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%
Miről késtél le? Ez igen vicces :)
2017. jún. 28. 19:46
 12/28 babyboom567 ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező!

30 fölött kezdődik az igaz élet.kirándulj, találj új hobbit,járj könyvtárba, ülj ki egy kutyafuttatóba olvasni,a kutyások nagyon barátkozóak.Járj fesztiválokra.

A férjemnek van 1 darab legjobb barátja,kb 14 éve barátok,sülve-főve együtt vannak,tehát kb 38 volt a férjem mikor megismerkedtek.Ne add fel.

2017. jún. 28. 19:50
 13/28 anonim ***** válasza:
100%

"18 évesen már lekéstem a jó dolgokról."

miért is, fejtsd ki mit nem csinálhatsz 18 felett?

játszótér? vagy mi?

2017. jún. 28. 19:53
 14/28 anonim ***** válasza:
91%
Mondd nekik, hogy a következő 60 évedben az emlékeidnek élsz.
2017. jún. 28. 20:51
 15/28 anonim ***** válasza:
88%

Anya, apa, kérek egy ásót, késő már bármilyen barátkozáshoz, maholnap meghalok.

Egyébként nekem 18 éves koro után nyílt ki a világ, fel a fejjel.

2017. jún. 28. 21:08
 16/28 anonim ***** válasza:
100%
Ha keresel, találsz. Én sportolni kezdtem nemrég, és olyan emberekkel ismerkedtem meg, akiket a barátaimnak nevezhetek. Ha hiányzok a suliból, egyik "barátnőm" sem ír hogy hol vagyok, de amikor rosszul voltam edzésen, utána hárman is írtak, hogy jobban vagyok-e. Idén leszek 19 éves. Lassan egy éve, hogy vannak rendes barátaim, nemrég lett barátom is. NINCS KÉSŐ!!!
2017. jún. 28. 21:32
 17/28 anonim válasza:
100%
Nem mindegy es nincs keso! Elotted meg az elet, menj ki, sosem tudhatod mikor, kivel fogsz osszebaratkozni:)
2017. jún. 28. 22:15
 18/28 anonim ***** válasza:
90%
loool nagyapó:D:D:D
2017. jún. 28. 22:19
 19/28 anonim ***** válasza:
100%

Semmiről nem vagy lemaradva. Nyilván, gyerekkorban sokkal könnyebb barátokat szerezni és én is mindig "irigyeltem" azokat az embereket, akiknek vannak olyan tényleg igazi barátaik, akikkel már 1000 éve ismerik egymást és egyformán jár az agyuk, szinte elválaszthatatlanok stb., de azért ez elég ritka. Nekem is voltak nagyon jó barátaim, akikről úgy gondoltam, hogy örökre mellettem lesznek mert szinte mindent együtt csináltunk és imádtuk egymást, aztán végül mindenki elköltözött, máshol tanult stb., elváltak az útjaink és eleinte még beszélgettünk, találkozgattunk időnként, de aztán ez így szépen elmaradozott... Időközben nekik és nekem is lettek új barátaim, új embereket ismertünk meg, más közegben éltünk és mi, a személyiségünk is rengeteget változott. Már egyáltalán nem tartjuk a kapcsolatot, de megmondom őszintén, hogy nem is kifejezetten hiányzik, legalábbis már nem lenne ugyanaz a dolog, nem működne mert rengeteget változtunk, formálódtunk. Viszont rengeteg lehetőségünk van. A 18 éves kor pont tele van lehetőségekkel, sokkal több szórakozási és kikapcsolódási lehetőséged van, már önállóbb vagy, nem függsz annyira a szüleidtől így tulajdonképpen azt csinálsz, amit szeretnél. Ha elmész egyetemre/főiskolára vagy bármilyen képzésre, akkor ott szintén új emberekkel fogsz találkozni és ez megint egy nagyon jó lehetőség, új emberek között egy új közösségben a legkönnyebb ismerősöket, barátokat találni (ilyenkor mindenki nyitottabb, hiszen mindenki szeretne jó kapcsolatokat kialakítani és mindenki tiszta lappal indul).

Ugyanakkor persze, az biztosan idegesítő, ha 0-24 ezt kell hallgatnod a szüleidtől ezt szerintem mond is meg nekik, hogy érted, hogy segíteni akarnak, de ez alapvetően nem az ő dolguk mert neked kell eldöntened, hogy mit, mikor akarsz stb., viszont azt hülyeségnek tartom, hogy már mindegy és már nem lehet barátkozni.

2017. jún. 28. 23:51
 20/28 anonim ***** válasza:
100%
A szüleidnek igaza van. Nem késtél le semmiről. Sőt! Most jön a java. En 34 leszek. Rengeteg barátom, ismerősöm lett gimi után is. Pl a férjem is :) Ja és örülj neki, hogy a szüleid ilyen támogatóak.
2017. jún. 29. 07:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!