Anyám teljesen kiakad, meg pánikoltat, ha beteg vagy tanulásról van szó?
Figyelt kérdés
Ha már annyit meghal, hogy fáj a torkom megzavarodik. Ha beteg nagyon beteg vagyok, akkor is behajt a suliba, jelen esetben az egyetemre. Már nem tudom mi tévő legyek. A vizsgáim is teljesen szétpánikolja magát, van, ami ezért nem sikerült.
Meg is vert párszor.
Már tényleg nem bírom. A tabletem összetörte, mert tuti a "fehér szar" miatt nem tanulok. Pont a hülyeségei miatt nem tudok tanulni, de mindegy. Az egyetemi létnek a bulizásról, tanulásról is kellene szólnia, nem anyám beteges aggódásáról.
Már hónapok óta nem vagyok önmagam a stressztől, a menstruációm is kimaradt már 4 hónapja.
2017. jún. 28. 06:31
11/13 anonim válasza:
Múltkor fiú voltál és apád vert. Te erre élvezel vagy mi? Minden héten 5 ilyen kérdést felteszel.
12/13 A kérdező kommentje:
Nem írtam ide kérdést.
Amúgy úgy értettem a bulizás, hogy soha nem enged el sehova, moziba se nagyon.
2017. jún. 28. 11:27
13/13 anonim válasza:
# 8 - én is orvosin vagyok, lassan a vége felé.. érdekes, de a tanulás mellett dolgozom is, szórakozok is és a barátaimmal vagyok.. tudni kell beosztani az idodet =)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!