Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A Ti szüleitek hogyan ismerked...

A Ti szüleitek hogyan ismerkedtek meg?

Figyelt kérdés

Enyémek úgy, hogy már gyerekkoruktól kezdve legjobb barátok voltak, aztán szerelmesek lettek egymásba, végül összeházasodtak. Azon csodálkoztam, hogy anyumnak és apumnak soha ne volt másokkal kapcsolata, hanem elsőre megtalálták egymást. Máig is boldogok, anyum 43, apum 45 éves is elmúlt.

12/L

Nektek hogy találkoztak a szüleitek? :)

2017. jún. 27. 14:03
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
94%

Anyukám odakerült dolgozni, ahol apukám dolgozott. Szerelem volt első látásra.

6 év után elváltak.

2017. jún. 27. 14:33
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

Anyu felújíttatta a házát, ahol akkoriban lakott. Az egyik férfi, aki ezen dolgozott, apu volt. Így ismerkedtek meg.

Ennek 25 éve, azóta is együtt vannak. :)

2017. jún. 27. 15:02
 13/21 anonim ***** válasza:
92%

Az én szüleim akkor ismerkedtek meg, amikor apa katona volt :D (1988-ban).

Úgy volt, hogy februárban vonult be és először júniusban jöhetett haza pár napra. Pont hétvége volt és lement apa a barátaival valami szórakozóhelyre, ahol ott volt anya és két barátnője. Apa kiszúrta anyát, odament hozzá, elkezdtek beszélgetni és nemsokára már együtt táncoltak. Attól az estétől kezdve elválaszthatatlanok. Ennek már 29 éve és 24 éve házasok:) Anya várt apára több, mint 1 évet, míg leszerelt, utána nem sokkal összeköltöztek, mindketten dolgoztak (azóta is), gyűjtögettek, összeházasodtak és jöttünk mi. Van egy 23 éves és egy majdnem 20 éves bátyám. Én 18/L vagyok. :)

2017. jún. 27. 15:39
 14/21 anonim ***** válasza:
93%

Anyu ráakaszkodott apura, mert az előző(még akkori) házassága kényszer miatt jött létre. :D

De attól függetlenül boldogok voltak. Mármint apummal. Màr nem élnek.

2017. jún. 27. 15:40
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Egy házibuliban ismerkedtek meg, Apum 21, Anyum 17 éves volt. 5 év múlva összeházasodtak. 30 éve vannak együtt, 25 éve házasok.
2017. jún. 27. 15:40
 16/21 anonim ***** válasza:
95%
9-es vagyok, miért lettem lepontozva?..
2017. jún. 27. 15:46
 17/21 anonim ***** válasza:
89%

Anyát mindenki ismerte a faluban, mert eléggé határozott, nagyszájú lány volt már fiatalként is (tartottak is tőle a korabeli fiúk), ráadásul húsz évesen összeházasodott egy iszákos barommal... na, ja.

A sors fintora, hogy apa fiatal felnőttként anya nővérét ismerte (közös társaság), de anyával sosem találkozott, csak annyit tudott róla, hogy eléggé vehemens természetű.

Majd anya elvált a férfitől, visszaköltözött a tesójához, és azután nem sokkal találkoztak egy munka kapcsán (apa szerelő), és randizni is kezdtek.

Kb. 14 évet éltek le boldogan - egyszer kaptak össze komolyabban, de ennyi volt a tényleg nagy veszekedés köztük -, mikor anya meghalt.

Néha beszélgetek róla apával, és még mindig szereti őt. Bár már tizenpár éve van új kapcsolata, de anya minden nap eszébe jut, és mikor róla beszél, megváltozik a hangja, a tekintete...

Ha anya még élne, szerintem változatlanul szeretnék egymást :)

28n

2017. jún. 27. 16:32
 18/21 anonim ***** válasza:
83%
Hihetetlen, hogy vannak olyan barmok, akik még ilyen kérdésnél is képesek lepontozni. Itt mi lehet a rossz válasz? Ez legyen a legnagyobb öröm az életetekben.
2017. jún. 27. 17:59
 19/21 anonim ***** válasza:
85%

Baráti társaság hozta össze őket. Mindkettejüknek volt előtte pàrja, aztán leéltek együtt 16 évet, szétmentek és azóta már más párjuk van.

Én és a férjem osztálytársak voltunk középiskolában, nekem előtte egy szerelmem volt, neki én vagyok az első :) Már 12 éve együtt vagyunk, ebből 7 éve házasok.

2017. jún. 27. 19:41
 20/21 anonim ***** válasza:
100%

Közös ismerős hozta őket össze. Bár számomra mai napig rejtély, hogy anyukám honnan ismerte ezt az ismerőst, mert kifejezetten messze laktak egymástól, és se rokoni, se munkakapcsolat nem kötötte őket.

Egyiküknek sem első kapcsolata, már mindketten 30 felett voltak, mikor összejöttek. 23 éve házasok. :)

2017. jún. 28. 01:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!