Mátyás név. Adhatom hamarosan születendő gyermekünknek?
Tanárként, főleg 14-18 éves korosztály esetében szerintem annyira nem tudhatod mi megy közöttük.
Középiskolában (legalábbis normális helyeken) már amúgy sem megy semmiért a piszkálódás, de az nem jelenti azt, hogy a háta mögött nem beszélik ki ezeket a gyerekeket.
Általános iskolákban piszkálnak ilyenekért, meg alacsonyabb színvonalú középiskolákban.
Nekem volt pl. általánosban István nevű osztálytársam, és igenis húzták vele néha az agyát. Nyilván emiatt nem zaklatták napi szinten, nem is erre gondoltam, amikor a válaszomat írtam, mert az biztos, hogy szimplán a neve miatt senkit nem fognak kiközösíteni, de attól még időnként fogják vele csúfolni.
Miért ne adhatnád? Ma már Vulkán is lehet egy kisfiú.
Nekem nem tetszik, de ez személyes vélemény. Ismerem Mátyás törvényeit és kormányzási statégiáját. Koránt sem volt olyan igazságos.
Nekem főként az oroszos nevek könnek be. Iván, Dimitrij, Anton stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!